Valorant Spoofer

dedehackbaba

Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
valorant için spoofer arıyorum fakat bu valorantın tam olarak neye ban attığını bilmiyorum format gerektirmeyecek bir spoofer lazım para önemli değil süresiz alıcam bildiğiniz tr veya yd bir site var mı Son olarak bu valorantın ban olayını detaylı anlatabilecek var mı temp spoofer gibi şeyler nedir bunları açıklayan olursa sevinirim iyi forumlar

olcaybaris10

Ultra Member
Konular
12
RC Point
0
foruma yakın zamanda spoofer gelebilir ancak beklemek istemiyorsan kaliteli "hwid spoofer" var ücretli haberin olsun. Kendi sitelerinde herşeyi anlatıyorlar birr incele derim

MoNaeto122

Ultra Member
Konular
30
RC Point
0
valorant için spoofer arıyorum fakat bu valorantın tam olarak neye ban attığını bilmiyorum format gerektirmeyecek bir spoofer lazım para önemli değil süresiz alıcam bildiğiniz tr veya yd bir site var mı Son olarak bu valorantın ban olayını detaylı anlatabilecek var mı temp spoofer gibi şeyler nedir bunları açıklayan olursa sevinirim iyi forumlar
Valorant genel olarak,anakartın seri numarası ve bunun gibi dahili parçalara ban atıyor.Kısaca direkt bilgisayara ban atıyor.Hesaba kalıcı ve Ticket açarsan donanımına 4 ay ban atıyor sonra tekrar kalkıyor.Spoofer bu donanımındaki seri numaraları değiştiriyor ve bu sayede sanki yeni bir bilgisayardan giriyormuşsun gibi gözüktüğü için donanım banın kalkmış oluyor.
Temp spoofer geçiçi olarak seri numaraları değiştiriyor ve bilgisayarı tekrar başlattıgında gine banlanmış donanımına geri donuyor.

Spooferları genel olarak sınırsız almanı tavsiye etmem genel olarak 1 kerelik kullanımlıklar var kalıcı olarak seri numaralarını değiştiriyordu ban yedikçe onlardan al,söylemedim demeyim bu son dediğim bilgiyi sadece başkasından duydum.

Eksik veya hatalı birşey dediysemde biri beni düzeltmesi iyi olur.

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
gelmesi muhtemel ama ücretsiz bir spoofer bence çok bir faydası olmaz diye düşünüyorum

TheBasrol

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
13
RC Point
0
eski rc de vardı ama gerigetirirlermi bilemiyorum

kaladartk

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
13
RC Point
0
ticket aç pc yi 2. el aldım oyuna giremiyorm van 1 hatası veriyor diye belirt sonra cevap versinler sende ocevaba "pcyi ikinci el aldm benden önceki kişi donanım banı yemişmi kontrol edermisiniz eğer yediyse yardımcı olurmusnuz" de işe yarıyor ve kaldırıyorlar birebir şahitim

sycth

Ultra Member
Konular
12
RC Point
0
most Valorant spoofers in working is PAID.(for prevent detected). you need to change manually to more safety