Valorant TriggerBot Hilesini Çalıştıramadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

posekerem

Member
Konular
1
RC Point
0
VALORANT OYUNA GİRİYORUM HILEYI CALISTIRIYORUM.
HİLEYLE GELEN İMLECİN ETRAFINDAKİ YUVARLAK GELIYOR AMA TRİGGERED BOTU NASIL AKTFİLEŞTİRİP KULLANACAĞIMI BULAMADIM.
TRIGGERED SECENEGINI SECIYORUM SECILMESI GEREKEN SAYILARDA ÜSTTEKİ 20 , ALTTAKİ 1 AMA ADAMA OTO FOKUS ATMIYOR.
YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
Merhaba öncelikle tüm cümleyi büyük harfle yazmayın bidaha triggerbot oto fokus yapmaz sen adamın üstüne götürürsün kendi sıkar

posekerem

Member
Konular
1
RC Point
0
Merhaba öncelikle tüm cümleyi büyük harfle yazmayın bidaha triggerbot oto fokus yapmaz sen adamın üstüne götürürsün kendi sıkar
Kusura bakmayın ilk defa forum kullanıyorum. Triggered botu aktifleştirmemiz gerekiyor mu oto kendimi aktıif oluyor cevaplarsanız sevinirim.
Birde youtubede anlatış videosu veaire var mı yardım alabileceğim bir kişi veya yer ?

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
Kusura bakmayın ilk defa forum kullanıyorum. Triggered botu aktifleştirmemiz gerekiyor mu oto kendimi aktıif oluyor cevaplarsanız sevinirim.
Birde youtubede anlatış videosu veaire var mı yardım alabileceğim bir kişi veya yer ?
Sen aktifleştiricen tabiki maalesef yt videosu yok

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Anlatış videosu gibi şeylerden ne gerek var? Sadece hile menüsünde TriggerBot'u aktifleştirip oyuna girecek ve oynayacaksınız. Hileyi paylaştığım konuda da menüdeki özelliklerin ne anlamına geldiğini ve nasıl kullanıldığını da anlattım. TriggerBot yine de olmazsa, anti-virüs ve Windows Defender'inizi kapatmalısınız. İyi eğlenceler.
#kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...