anladım dostlarda spoofer bulamıyorum çoğu ya fix ya dolandırıcı doğru düzün bulamadımSpoofer lazım sana yada yeni anakart al.
dediğim gibi ya yeni spoofer çıkmasını bekleyeceksin ya da dediğim gibi ticket açıp banının ne zaman açılacağını sorabilirsinanladım dostlarda spoofer bulamıyorum çoğu ya fix ya dolandırıcı doğru düzün bulamadım
şimdi de val5 hatası veriyor oyuna giriyor yeni bir hesap açtım girdim oynuyorum 20 dk sonra uzaklaştırıldınız val5 hatasını veriyor tekrar hesap açtım gene aynısı oldu 3 hesap gittidediğim gibi ya yeni spoofer çıkmasını bekleyeceksin ya da dediğim gibi ticket açıp banının ne zaman açılacağını sorabilirsin
bende hwid ban yemiştim banın süresi bitmeden ya da spoofer kullanmadan girdiğin her hesap ban yiyecektir.şimdi de val5 hatası veriyor oyuna giriyor yeni bir hesap açtım girdim oynuyorum 20 dk sonra uzaklaştırıldınız val5 hatasını veriyor tekrar hesap açtım gene aynısı oldu 3 hesap gitti
knk bu sefer val5 hatası veriyor hiçbirşey kullanmadım val152 hatası gitti oyuna bile girmiyordu kullanıcı adı girme yerinde banlı olduğum çıkıyordu lakin şimdi oyuna giriyorum oynuyorum 20 dk sonra falan banbende hwid ban yemiştim banın süresi bitmeden ya da spoofer kullanmadan girdiğin her hesap ban yiyecektir.
pardon kullancan yerine bekliceksin*ya 4 ay kullancan ya da spooferi göze alcan