Valorant Vp hilesi imkansızmı

siouxxie_

Active Member
RC Point
0
aslında büyük bir sistem açığı olursa yapılabilir ama buda imkansız

leon4976

Confirmed Memb.
Konular
18
RC Point
0
Kesinlikle İMKANSIZDIR! sebebi ise vp verilerinin riot sunucuları tarafından sağlanmasıdır mesela esp veya aimbot gibi hileler senin ramlerinden gönderilen bilgilerin değişimi ile gerçekleşir ama vp gibi para içerikli veriler riot sunucuları tarafından çekilir sunucuya fiziksel bir temasta bulunmadan vp hilesi yapmak imkansızdır..

NORA

Active Member
Konular
1
RC Point
0
İMKANSIZ kod oluşturma sistemini falan hacklemen gerekir herlade
onu da yapmak ta/// ister

olcaybaris10

Ultra Member
Konular
12
RC Point
0
Riot Games sunucularını hackleyemezsen imkansız. Ancak skin hilesi yapabilirsin sadece sende gözükür

PYoile

Ultra Member
Konular
8
RC Point
0
Merhaba ilk öncelikle valorant vp hilesi yapmak baya bir zor olur çünkü vp oyunda kazanamıyorsun kodla veya satın alımla kazanabiliyorsun fakat GTA5 atıyorum bunker soygunundan sonra belirli bir miktarda para geliyor bu oyunun loglarına düşüyor bu loglardan rahatlıkla para basa biliyorsun kendine veya farklı birleş eğer oyunda satın alınan para oyun oynuyarak yapıla biliyorsa yapılması kolay olur fakat valorant ta öyle bir durum yok bunun yerine skin changer kullana bilirsin ben kullanıyorum mesela gayette memnunum

blackmirrorc

Active Member
Konular
2
RC Point
0
VP hilesi mümkün fakat imkansız kadar zor, ve sonucu çok ağır olabilir.

kalan2

Confirmed Memb.
Konular
19
RC Point
0
böyle birşeyin olması için güvenlik önlemi oldukça azalması lazm

TheBasrol

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
13
RC Point
0
imkansıs valorant ın sunucusundan gelir vp onun için valo sv lerine sızmaları lazım

aaTyskes

Insider
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
arkadaşlar daha önce bazı online Çevrim içi oyunlarda hile yapılabildi para hilesi falan mesela gta5 de de kiddions menü vb. Tarzı şeylerle hileler yapılabildiği zulada yapılabildi mi bilmiyorum yanılmıyorsam sanki vardı ama emin değilim ama yani işte bir çok oyunda yapılabildi Valorantdada yapılabilir mi, bu sistem Çevrim içi satın alma fakat gene de bunun bir yolunu buluyorlar diye biliyorum çalışma sistemini tam bilmiyorum en kötü Brute Force kaba kuvvet saldırısıyla epin çıkarılabilir fakat tam bilmiyorum,mümkün mü,bence imkansız diye bişey yok,
Dostum İnanma Sana Şöyle Anlatayım Dolandırıcı Gibi Birşey onlar Wolfteamda Şuanda Nakit Hilesi var istediğin kadar nakit yapabiliyosun fakat gösteriş hiçbirşey alamıyosun sana böyle diyim daha açıklayıcı olur
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar daha önce bazı online Çevrim içi oyunlarda hile yapılabildi para hilesi falan mesela gta5 de de kiddions menü vb. Tarzı şeylerle hileler yapılabildiği zulada yapılabildi mi bilmiyorum yanılmıyorsam sanki vardı ama emin değilim ama yani işte bir çok oyunda yapılabildi Valorantdada yapılabilir mi, bu sistem Çevrim içi satın alma fakat gene de bunun bir yolunu buluyorlar diye biliyorum çalışma sistemini tam bilmiyorum en kötü Brute Force kaba kuvvet saldırısıyla epin çıkarılabilir fakat tam bilmiyorum,mümkün mü,bence imkansız diye bişey yok,
Yani Demek İstediğim Valorant Gibi Bir Oyunda VP İmkansız