Valorant Vp hilesi imkansızmı

alperkutluxp

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0

Cheat Engine eski zamanlar da bundan yapardık uğraşılır ise güzel birşey çıka bilir​

themirsen

trece.
Moderator
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
ney ney ney?ney bulunabiliyor,😹öyle bir cc şekli filan yok,eğer kartta 3 d security ile ödeme açık değilse bile 3d security Ile ödeme alıyorsa sistem 3 d kodu ister votorantda bunlardan birisi.neyse kral ,bu doğru bişey değil zaten
Beyler malesef bu mümkün değil sebebi ise oyunların bu tarz gerçek para ile satın alınan şeyleri sunucudan çekmesidir. gördüğün üzere bu da Enjoy'un yaptığı açıklama, bilmeden konuşmamak gerekiyor hocam.

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
81
Web sitesi
tht-ankared-emmi27.netlify.app
RC Point
0
Beyler malesef bu mümkün değil sebebi ise oyunların bu tarz gerçek para ile satın alınan şeyleri sunucudan çekmesidir. gördüğün üzere bu da Enjoy'un yaptığı açıklama, bilmeden konuşmamak gerekiyor hocam.
Demi,Diyorum ki daha önce Fornite , Call of duty Warzone gibi oyunlara yapılabilir o oyunlardada aynı sistemler var imkansız değil,ama zor

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
81
Web sitesi
tht-ankared-emmi27.netlify.app
RC Point
0
tabiki imkansız kanka naptın sende :D
Valoranttaki sistem csll of duyu Warzone, Fornite gibi oyunlarda var, Fortnştr oyuncuları çok mu kafayı bozmuş hacklemişler,belki valodskilerde bozarda sanmıyorum uğraşacak Fortnşte genelde Amerikalılar Svrupa varya daha çok

Hakanss2

Super Member
Konular
15
RC Point
0
online oyunlarda açık olmazsa imkansızdır valorant gibi büyük bir oyunda ise imkanı yok maalesef

Jinxcy

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
arkadaşlar daha önce bazı online Çevrim içi oyunlarda hile yapılabildi para hilesi falan mesela gta5 de de kiddions menü vb. Tarzı şeylerle hileler yapılabildiği zulada yapılabildi mi bilmiyorum yanılmıyorsam sanki vardı ama emin değilim ama yani işte bir çok oyunda yapılabildi Valorantdada yapılabilir mi, bu sistem Çevrim içi satın alma fakat gene de bunun bir yolunu buluyorlar diye biliyorum çalışma sistemini tam bilmiyorum en kötü Brute Force kaba kuvvet saldırısıyla epin çıkarılabilir fakat tam bilmiyorum,mümkün mü,bence imkansız diye bişey yok,
İmkansız

TheKusurluu

Ultra Member
Konular
18
RC Point
0
aim izleme gibi şeyler var ama vp imkansız diye biliyorum