anakart : asus prime b550m kbilgisayarınızın bilgilerini söylermisiniz anakart vb.
asus olduğu için bir çoğ spoofer işe yaramaz bende aynı durumu yaşıyorum woofer satın alıp kaldırabilirsiniz ama val 152 donanım banı oluyor o yüzden banın büyük ihtimal kaldırılamaz anca wooferla veya güvenilir iyi bir spooferla bunlarda anca parayla olur şimdilik birazdaha bekleyebilirsiniz benden bilgili biri illağaki çıkar iyi forumlar.anakart : asus prime b550m k
işlemci : ryzen 5 4500
ekrant kartı : gtx 1660s
ama windows sürümünüzü değiştirip deniyebilirsiniz microsoft uygulamalırınız bozuluyorsa rc spooferdananakart : asus prime b550m k
işlemci : ryzen 5 4500
ekrant kartı : gtx 1660s
onuda denedim windows 11 den windows 10 geçtim yine de sıkıntı çıkarmıştıama windows sürümünüzü değiştirip deniyebilirsiniz microsoft uygulamalırınız bozuluyorsa rc spooferdan
kötü olmuş dostum dediğim gibi paran varsa woofer yada kaliteli spoofer bakmayı bi dene ama her yere güvenme derim.onuda denedim windows 11 den windows 10 geçtim yine de sıkıntı çıkarmıştı
tekrardan geçmiş olsun.onuda denedim windows 11 den windows 10 geçtim yine de sıkıntı çıkarmıştı