hesapda sıkıntı yok direk pc ban yedigeçmiş olsun bişey olamaz
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
hesaba hoşçakal de
çünkü bir daha geri gelmiyecek
iş tuhaf bi hal aldı şimdi senin pc mi ban yedi hesapına başka bir bilgisayardan girebiliyormusun ?.hesapda sıkıntı yok direk pc ban yedi
arkadaşım 3 ay geçince riot bilet atıp bir daha yapmıyıncına asöz verirsen açıyolar dedi 3 ay geçsin denicemkötü olmuş dostum dediğim gibi paran varsa woofer yada kaliteli spoofer bakmayı bi dene ama her yere güvenme derim.
tekrardan geçmiş olsun.
yan hesap açıp ordan hile açmıştım o yüzden hesap konusunda sıkıntı yok dedimiş tuhaf bi hal aldı şimdi senin pc mi ban yedi hesapına başka bir bilgisayardan girebiliyormusun ?.
ha tamam o zaman tek yapmanız gereken dediğim gibi ya kaliteli bir spoofer yada woofer satın almanız onun dışında riotta tickte attıp donanım banınızın ne zaman kalkacağını öğrenmek bu arada ban yedikten sonra ana hesabınıza girmediniz demi ?yan hesap açıp ordan hile açmıştım o yüzden hesap konusunda sıkıntı yok dedim
onu denedim olmadıwindows sürümünü değiştir belki olabilir
3 ay gerçektten büyük bi zaman çok sıkıla bilirsin oyun önerisi olarak csgo falan oynayabilirsin bu arada ban yediğin hesaptan riotta hile kullandığım için çok pişmanım banımın ne zaman kaldırılabilir gibi bi ticket atarsanız ne zaman valorantta girebiliceğinizi size söylerserler.arkadaşım 3 ay geçince riot bilet atıp bir daha yapmıyıncına asöz verirsen açıyolar dedi 3 ay geçsin denicem