Van 152 Valorant

CEMRENS

Active Member
Konular
8
RC Point
0
Beyler Herşyi yaptım oyuna girdi derecesizdeyken van 5 attı yine aynı şeyi alıyorum 1 maç atmak için surekli format atmak mı gerekiyo

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Maalesef ki bilgisayarında delay ban bulunuyor bunun anlamı oyuna hangi hesapla giriş yaparsan yap belirli bir round sonra yasaklama alacaksın. Bunun iki çözüm yolu var ya belirtilen yasaklama süresini 4 ay bekleyeceksin yada spoofer kullanman gerekiyor.

CEMRENS

Active Member
Konular
8
RC Point
0
Maalesef ki bilgisayarında delay ban bulunuyor bunun anlamı oyuna hangi hesapla giriş yaparsan yap belirli bir round sonra yasaklama alacaksın. Bunun iki çözüm yolu var ya belirtilen yasaklama süresini 4 ay bekleyeceksin yada spoofer kullanman gerekiyor.
van 152 alıyodum onu çözdüm

at0m

Super Member
RC Point
0
kankam van152 sorununu cozmussun işin zor kısmı oydu zaten fakat eger spoofer kullanıp banı kaldırdıysan o spoofer pek saglam degilmis anlasılan ki delay ban atıyor

nellogix

</> | · UIX Cheats Founder
Ultra Member
Konular
5
Web sitesi
discord.gg
RC Point
0
Hocam spoofer pahallıya patlar. Ya formatla yada 4 ay bekle otomatik kalkar

CEMRENS

Active Member
Konular
8
RC Point
0
kankam van152 sorununu cozmussun işin zor kısmı oydu zaten fakat eger spoofer kullanıp banı kaldırdıysan o spoofer pek saglam degilmis anlasılan ki delay ban atıyor
spoofer kullanmadım kendim çözdüm ip mi değiştirdim mac adresimi değiştirdim olmuyor fakat
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

n
Statik İp kullanma bide öyle dene
nasıl yapcam lütfen yardım edermisin