Van 152 Valorant

CEMRENS

Active Member
Konular
8
RC Point
0
Beyler Herşyi yaptım oyuna girdi derecesizdeyken van 5 attı yine aynı şeyi alıyorum 1 maç atmak için surekli format atmak mı gerekiyo

jusqi

Moderator
Seviye 5 Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III Sharer Elite İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Kurucu Üye Destekçi Donator Etkinlik Katılımcısı Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Seviye 5 Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III Sharer Elite İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Kurucu Üye Destekçi Donator Etkinlik Katılımcısı Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye 10 Rozet
Konular
5
RC Point
0
Maalesef ki bilgisayarında delay ban bulunuyor bunun anlamı oyuna hangi hesapla giriş yaparsan yap belirli bir round sonra yasaklama alacaksın. Bunun iki çözüm yolu var ya belirtilen yasaklama süresini 4 ay bekleyeceksin yada spoofer kullanman gerekiyor.

CEMRENS

Active Member
Konular
8
RC Point
0
Maalesef ki bilgisayarında delay ban bulunuyor bunun anlamı oyuna hangi hesapla giriş yaparsan yap belirli bir round sonra yasaklama alacaksın. Bunun iki çözüm yolu var ya belirtilen yasaklama süresini 4 ay bekleyeceksin yada spoofer kullanman gerekiyor.
van 152 alıyodum onu çözdüm

at0m

Super Member
RC Point
0
kankam van152 sorununu cozmussun işin zor kısmı oydu zaten fakat eger spoofer kullanıp banı kaldırdıysan o spoofer pek saglam degilmis anlasılan ki delay ban atıyor

nellogix

</> | · UIX Cheats Founder
Ultra Member
Konular
5
Web sitesi
discord.gg
RC Point
0
Hocam spoofer pahallıya patlar. Ya formatla yada 4 ay bekle otomatik kalkar

CEMRENS

Active Member
Konular
8
RC Point
0
kankam van152 sorununu cozmussun işin zor kısmı oydu zaten fakat eger spoofer kullanıp banı kaldırdıysan o spoofer pek saglam degilmis anlasılan ki delay ban atıyor
spoofer kullanmadım kendim çözdüm ip mi değiştirdim mac adresimi değiştirdim olmuyor fakat
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

n
Statik İp kullanma bide öyle dene
nasıl yapcam lütfen yardım edermisin