Virüs Yokmuş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HzAttackBey

Super Member
Konular
8
RC Point
0
Truva win32/Tiggre!rfn ciddi bir tehdit, bir Truva olarak sınıflandırılır. Bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılımdan koruma aracı yoksa, sessizce çalıştığı için işletim sisteminizde bir Truva atı olduğunu bilemezsiniz. Truva atları ek kötü niyetli programların yüklenmesine izin verir. Truva arka planda sizi casusluk olabilir, böylece zararlı partiler banka bilgileri gibi kişisel bilgilerinize erişebilir. Bir Truva ile enfekte olduğunda, işletim sistemi laggy çalışacak, programları yüklemek için uzun bir zaman alacak, Internet yavaş olacak ve Görev Yöneticisi kontrol ettiğinizde çalışan garip süreçler göreceksiniz. Bu belirtileri fark ederseniz, cihazınızda herhangi bir anti-malware olsa bile, bir şey doğru olmadığını fark etmelisiniz. Eğer enfeksiyon tespit varsa, mümkün olduğunca çabuk Trojan win32/Tiggre!rfn ortadan kaldırmak gerekir.
Bu nedir peki admin pcme dün format attım fpsm düşmüştü loader yüzünden güzel bi açıklama yaparsan indireceğim
Not : Sİteye 3 Gün Önce Katıldım Ve Hileler Güzel O Açıdan Bi sıkıntım yok Ellerinize Sağlık Hileyi Yapanlara Ama Üstteki Yazıdaki Trojanı Buluyor Ve Format Attım Dün fpsm düzeldi bu loaderi indirdim direk fps 150 düştü 10klık pcde 399 alıyordum 150 düştü sebebini öğrenebilirmiyim ama format attım düzeldi virüs var galiba ama bilmiyoruz

Osderda

>.....
Admin
Konular
51
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Son düzenleme:
Çözüm

Knull

404
Legend Member
Konular
103
RC Point
0
Windows çoğu 3.parti yazılımı virüs olarak algılar. Realitycheats ailesi olarak 186K üyeye sahibiz. Ve şuana kadar kimsenin bilgisayarına virüs içerikli yazılımlar indirtmedik.

Güvenip güvenmemek sizin elinizde tabi ki, fakat bu kadar üyeye sahip bir platformun bu kadar üyesine zarar vermeye çalışmayacağını açıkça belirtebilirim.

HzAttackBey

Super Member
Konular
8
RC Point
0
Tamamdır indiriyorum tekrardan ama böyle banka bilgi çalmak vb mahkemelik falan tazminat ama sizin öyle bi forum oldugunuza inanmıyorum güvenerek indirmeye devam ke

Dartthanyan

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Reis Bende 1 Senedir Yüklü Çok ca Hille Olsun Kullandım Bence Siz Farkında olmadan Başka Bir Yerden Yemişsiniz Dir

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Bu konu hakkında çok açıklama yaptık, bu konuda ki detaylı açıklamalarımızı okuyabilirsiniz. Kafanıza takılan bir sorun olursa sorabilirsiniz. İyi forumlar.
https://realitycheats.com/threads/sevgili-adminler-uyeler-dikkatinizi-cekerim.21914/
Windows çoğu 3.parti yazılımı virüs olarak algılar. Realitycheats ailesi olarak 186K üyeye sahibiz. Ve şuana kadar kimsenin bilgisayarına virüs içerikli yazılımlar indirtmedik.

Güvenip güvenmemek sizin elinizde tabi ki, fakat bu kadar üyeye sahip bir platformun bu kadar üyesine zarar vermeye çalışmayacağını açıkça belirtebilirim.
♥️ RC
Gerçekten güvendiğim tek hile sitesi RC(Diğer sitelerin kekini RC'dan önce kullanıyordum ama hiç sohbetine falan tek bir mesaj yazmışlığım bile yoktur sadece keki kullanıyordum ama RC'ye öyle bağlandım ki hile kullanmamama rağmen RC'dayım. Loader'da YT Stream Bot'u denedim gerçekten çalışıyordu. O günden sonra RC'ye güvenim arttı.Diğer sitelerdeki hile yazılımlarının çoğunun tasarımından daha iyiydi.Ben de diğer sitelerdeki PUBGM kekini kullanmaya devam ediyordum sonra RC'da hile önerisi konusuna PUBGM önermiştim 6 ay önce ve bugünlerde çalışmaların başlayacağını söylediler... Ayrıca farkettiğim şu olayı da belirteyim: Başka bir hile sitesinde PUBGM hilesini deneyecektim ve çalıştırdığımda TDM modunda tek mermi sıkmıştım ve ban yemiştim.RC'da ise APEX hilesinin aimbotlu olanının kullanıma kapatıldığını görmüştüm bir ara hatta sırf kapatıldı diye çoğu yabancı soruyordu ne zaman güncellenir diye. Çünkü aimbot güvenli değildi ve bu nedenle kapatılmıştı. Yani RC'da güvenli değilse ban yedirtmemek için kapatıyorlardı bu nedenle RealityCheats'a güveniyorum ve bunu yaptıkları için teşekkür ediyorum :galp: )

HzAttackBey

Super Member
Konular
8
RC Point
0
♥️ RC
Gerçekten güvendiğim tek hile sitesi RC(Diğer sitelerin kekini RC'dan önce kullanıyordum ama hiç sohbetine falan tek bir mesaj yazmışlığım bile yoktur sadece keki kullanıyordum ama RC'ye öyle bağlandım ki hile kullanmamama rağmen RC'dayım. Loader'da YT Stream Bot'u denedim gerçekten çalışıyordu. O günden sonra RC'ye güvenim arttı.Diğer sitelerdeki hile yazılımlarının çoğunun tasarımından daha iyiydi.Ben de diğer sitelerdeki PUBGM kekini kullanmaya devam ediyordum sonra RC'da hile önerisi konusuna PUBGM önermiştim 6 ay önce ve bugünlerde çalışmaların başlayacağını söylediler... Ayrıca farkettiğim şu olayı da belirteyim: Başka bir hile sitesinde PUBGM hilesini deneyecektim ve çalıştırdığımda TDM modunda tek mermi sıkmıştım ve ban yemiştim.RC'da ise APEX hilesinin aimbotlu olanının kullanıma kapatıldığını görmüştüm bir ara hatta sırf kapatıldı diye çoğu yabancı soruyordu ne zaman güncellenir diye. Çünkü aimbot güvenli değildi ve bu nedenle kapatılmıştı. Yani RC'da güvenli değilse ban yedirtmemek için kapatıyorlardı bu nedenle RealityCheats'a güveniyorum ve bunu yaptıkları için teşekkür ediyorum :galp: )
<<<<<<<<<<<<3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...