HzAttackBey
Super Member
Truva win32/Tiggre!rfn ciddi bir tehdit, bir Truva olarak sınıflandırılır. Bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılımdan koruma aracı yoksa, sessizce çalıştığı için işletim sisteminizde bir Truva atı olduğunu bilemezsiniz. Truva atları ek kötü niyetli programların yüklenmesine izin verir. Truva arka planda sizi casusluk olabilir, böylece zararlı partiler banka bilgileri gibi kişisel bilgilerinize erişebilir. Bir Truva ile enfekte olduğunda, işletim sistemi laggy çalışacak, programları yüklemek için uzun bir zaman alacak, Internet yavaş olacak ve Görev Yöneticisi kontrol ettiğinizde çalışan garip süreçler göreceksiniz. Bu belirtileri fark ederseniz, cihazınızda herhangi bir anti-malware olsa bile, bir şey doğru olmadığını fark etmelisiniz. Eğer enfeksiyon tespit varsa, mümkün olduğunca çabuk Trojan win32/Tiggre!rfn ortadan kaldırmak gerekir.
Bu nedir peki admin pcme dün format attım fpsm düşmüştü loader yüzünden güzel bi açıklama yaparsan indireceğim
Not : Sİteye 3 Gün Önce Katıldım Ve Hileler Güzel O Açıdan Bi sıkıntım yok Ellerinize Sağlık Hileyi Yapanlara Ama Üstteki Yazıdaki Trojanı Buluyor Ve Format Attım Dün fpsm düzeldi bu loaderi indirdim direk fps 150 düştü 10klık pcde 399 alıyordum 150 düştü sebebini öğrenebilirmiyim ama format attım düzeldi virüs var galiba ama bilmiyoruz
Bu nedir peki admin pcme dün format attım fpsm düşmüştü loader yüzünden güzel bi açıklama yaparsan indireceğim
Not : Sİteye 3 Gün Önce Katıldım Ve Hileler Güzel O Açıdan Bi sıkıntım yok Ellerinize Sağlık Hileyi Yapanlara Ama Üstteki Yazıdaki Trojanı Buluyor Ve Format Attım Dün fpsm düzeldi bu loaderi indirdim direk fps 150 düştü 10klık pcde 399 alıyordum 150 düştü sebebini öğrenebilirmiyim ama format attım düzeldi virüs var galiba ama bilmiyoruz