windows 10 Hedef klasöre erişim izniniz yok

dddaaasss

Active Member
Topics
3
Reaction score
3
RC Point
0
C:\Windows\System32\drivers\etc klasöründe hosts dosyası yok. Atmaya çalıştığımda bu klasöre erişim izniniz yok diye hata veriyor. Kendime de özellikler sekmesinden tüm izinleri verdim

MacKalii

Some dev.
Super Member
Topics
6
Reaction score
68
RC Point
0
@dddaaasss direk sürükle bırak mantığı ile host sistem dosyasını atabilirsin. eğer olmuyorsa cmd üzerinden bunu yapabilmek için kodlar halihazırda mevcut. bir tık araştırmayla edinebilirsin

dddaaasss

Active Member
Topics
3
Reaction score
3
RC Point
0
bakıyorum hemen
Post automatically merged by the system:

ama eğer bildiğin varsa link atman yardımcı olabilir

dddaaasss

Active Member
Topics
3
Reaction score
3
RC Point
0
yeni bi hata aldım bu sefer de hosts adında dosya varr diyor ama ss attım yok
değiştir dediğimde ise yine iznin yok diyor

Mevlut456

KÖR OLSANIZ BİLE BİZİ GÖRECEKSİNİZツ
Super Member
Topics
2
Reaction score
7
RC Point
0
@dddaaasss direk sürükle bırak mantığı ile host sistem dosyasını atabilirsin. eğer olmuyorsa cmd üzerinden bunu yapabilmek için kodlar halihazırda mevcut. bir tık araştırmayla edinebilirsin
Knk en iyi yorum nasıl kasılır

dddaaasss

Active Member
Topics
3
Reaction score
3
RC Point
0
İzin verdinmi reis
yaptım. bi uygulama ile. linki bırakıyorum
https://mega.co.nz/#!XlQjGATT!wWN3p7eFTDWCrxjtXMvKgp8ExoZoXFc9K8HN6gBhHz4
bunu indirin 3 seçenek çıkacak

Modifier: Hosts dosyasını açıp düzenlemenizi sağlar. Düzenledikten sonra not defterini kaydete basın.

Restaurer: Orijinal hosts dosyasını yükler. Zararlılar tarafından hosts dosyanız değiştirildi ise bunu uygulayın.

Creer un rapport: Hosts dosyası ile ilgili ayrıntılı raporu verir. Sizden istendiği takdirde ekleyin.

umarım sorunu yaşayan kişi olursa çözülür

serdar0789

Confirmed Memb.
Reaction score
4
RC Point
0
“Nedense, WD Elements harici harddiskimdeki dosyalara erişemiyorum. Ayrıca, disk artık ağımda görünmüyor. “Hedef Klasöre Erişim Engellendi. Bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var” hata mesajı alıyorum. “Yeniden Dene”ye tıklıyorum, ama çalışmıyor. Dosyalarıma yeniden nasıl erişebilirim? Her şey yolundaydı ve dizüstü bilgisayarımda veya masaüstümde hiçbir değişmedi ve ben bilgisayarın tek kullanıcısıyım.”