Windows 10 Klavye ve Mouse Kilitlenme Sorunu

kjk12

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
1
RC Point
0
Merhaba bilgisiyari çaliştirdiğimda klavye mouse kitleniyor ve kilit ekraninda kaliyor sanirim pc ye virus girdi yardim edebilecek olan yorumlara yazarsa sevinirim :)

Attachments

• 20210723_111632.jpg
    20210723_111632.jpg
    3.7 MB · Views: 18

Kings Never Die

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Super Member
Topics
7
Reaction score
680
RC Point
0
Shift tuşuna basarak bilgisayarı yeniden başlat açılan menüden güvenli modda açı seç ve başlangıç ayarlarına göz at , şüphelendiğin programları başlangıçta kaldır masaüstünü görebilirsen malwarebyte yardımıyla tarat ve zararlıları sil.

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
290
Solutions
491
Reaction score
10,810
RC Point
0
Sorun Valorant'tan kaynaklı değil. Bilgisayarınıza format atmalısınız. Tek çözümü büyük ihtimalle bu.

Oxsit

Discord:Oxsit#1948
Super Member
Topics
5
Reaction score
6
RC Point
0
dostum çoğu arkadaş yardım etmeye çalışmış eğer arkadaşların dediği çözümler olmadıysa ve mouse falan hiç hareket etmiyorsa ya yazılımsal yada donanımsaldır donanımsalmı anlamak için başka bir cihazda klavye ve mouseni test et eğer olmaz ise ekipmanlarda sıkıntı vardır eğer olur ise usb girişlerinde bir sıkıntı vardır eğer bu ikisindede sıkıntı yoksa bilgisayaraı açıp windowsa giriş yapamadığından yazılımsal sorunu düzeltmen zor en kolay uefi bootla yani formatla çözersin

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
290
Solutions
491
Reaction score
10,810
RC Point
0
dostum çoğu arkadaş yardım etmeye çalışmış eğer arkadaşların dediği çözümler olmadıysa ve mouse falan hiç hareket etmiyorsa ya yazılımsal yada donanımsaldır donanımsalmı anlamak için başka bir cihazda klavye ve mouseni test et eğer olmaz ise ekipmanlarda sıkıntı vardır eğer olur ise usb girişlerinde bir sıkıntı vardır eğer bu ikisindede sıkıntı yoksa bilgisayaraı açıp windowsa giriş yapamadığından yazılımsal sorunu düzeltmen zor en kolay uefi bootla yani formatla çözersin
Bunu öğrenmek için BIOS'ta mouse'un ve kalvyenin çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.