Windows 10 linux işletim sistemine çevirme

Ertufan

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
Merhabalar windows işletim sistemi kullanmaktayım ve bu sistemi linux işletim sistemine çevirmek istiyorum format gerekir mi yada dosyaları silinir mi sizin için hangi işletim sistemi daha hızlı çalışır ve linux da oyun vs gibi şeyler oynayabiliyor muyuz herhangi bi kısıtlaması varmı bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Linux'a geçmek için format atmalısınız. Böylelikle bilgisayarınızda ollan her şey silinir. (Yedeklemediyseniz.)
Linux'u oyun oynamak için kullanmak çok saçmadır. Linux daha çok hacking için kullanılmaktadır. Bunu aklınızdan çıkarın.

Oyunlarda iyi performans alabilmek için, Windows 7'ye geçebilir veya Windows 10 Super Lite kullanabilirsiniz.
Detaylı bilgi için: https://www.youtube.com/

Anahtar kelimeler:
- Linux ne için kullanılır?
- Windows farklı bir işletim sistemine veya farklı bir Windows sürümüne geçmek format atmayı gerektirir mi?
- Windows 10 Super Lite nasıl indirilir?
- Windows 7'ye nasıl geçiş yapılır?
- Bilgisayarda Format nasıl atılır?

TAHABGX

Legend Member
Konular
108
RC Point
0
Linux kurulumu, diskinizi tamamen formatlayacağınız anlamına gelir. Alternatif olarak, çift işletim sistemi (dual-boot) kurulumunu tercih edebilirsiniz. Hız açısından, Linux genellikle daha hafif ve optimize olduğu için daha hızlı çalışabilir. Linux'ta da oyun oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:

yusuf hackerrr

squiZy
Ultra Member
Konular
4
RC Point
0
Merhabalar windows işletim sistemi kullanmaktayım ve bu sistemi linux işletim sistemine çevirmek istiyorum format gerekir mi yada dosyaları silinir mi sizin için hangi işletim sistemi daha hızlı çalışır ve linux da oyun vs gibi şeyler oynayabiliyor muyuz herhangi bi kısıtlaması varmı bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Linux da yazılım vb uygulamalar önde gelir ama windows gündelik uygulamalar oyun hesaplama gibi gibi