Windows 11 h1le açılmama sorunu

Erkzlsnn33

Confirmed Memb.
Topics
5
Reaction score
1
RC Point
0
Arkadaşlar Windows 11 kullanıp ta h1leleri kullanabilen varmı ben kullanamıyorum ve sorunu da çözemedim yardımcı olur musunuz?

kizilelma456

Super Member
Topics
16
Reaction score
34
RC Point
0
windows 11 de biosda securutiy ayarları var o yüzden açman için iyi bilgisiyar bilmen veya 10na dönmen lazım kral

Teodora

ワイフ
Legend Member
Topics
202
Solutions
61
Reaction score
8,819
RC Point
0
Hileler, Windows 11'de çalışır, Windows 11 22H2 sürümün de çalışmaz.

jusqi'den alıntıdır ;​

1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın.download.png
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin:
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu adımları izleyerek, Windows tarafından uygulanan karalisteyi devre dışı bırakabilirsiniz ve kernel hilelerimizi tekrar çalıştırabilirsiniz.
Eğer yukarıdaki çözüm işe yaramadıysa veya windows sürümünüz 22h2 değilse
Bilgisayarınız da her hangi bir anti virüs yazılımı bulunmasından kaynaklanmaktadır.
Bilgisayarınızdan Avast, Kaspersky, Faceit AC, Malwarebytes, Avg v.b tüm anti virüs yazılımlarınızı silin
bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.