Wolftu Hack Açık Oynarken Oyun Donma Sorunu

Walrider

Crazy Bitch You Are Mine Every Day Not Hourly
Banned Member
Konular
6
RC Point
0
Arkadaşlar Wolftu Oynarken Oyun bir anda donuyo hack açıkken çözümünü bilen biri varmı

MODBaby

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
Aynı sorun bendede var yani donma sorunu. Başta hileden dolayı olduğunu sandım ama hileyi kapatıp oynadığımdada aynıydı. Yeni yamada problem var eski sistemleri pek desteklemiyor sanırım. Hatta cs go valo gibi oyunları kaldıran bazı sistemler bile wolftüde sıkıntı yaşayabiliyor. Oyunun kendi optimzasyon sıkıntısı. Eğer diskin çok doluysa sıfırlamayı deneyebilirsin.

Walrider

Crazy Bitch You Are Mine Every Day Not Hourly
Banned Member
Konular
6
RC Point
0
Aynı sorun bendede var yani donma sorunu. Başta hileden dolayı olduğunu sandım ama hileyi kapatıp oynadığımdada aynıydı. Yeni yamada problem var eski sistemleri pek desteklemiyor sanırım. Hatta cs go valo gibi oyunları kaldıran bazı sistemler bile wolftüde sıkıntı yaşayabiliyor. Oyunun kendi optimzasyon sıkıntısı. Eğer diskin çok doluysa sıfırlamayı deneyebilirsin.
diskim çok dolu zaten onu bir deniyeyim teşekkürler

Andreww

☑️i deserve your like☑️
Banned Member
Konular
38
RC Point
0
o sorun bendede oluyor hatta pc yi kapatmam bille gerekiyor hileyi açmadan oynadıgımda hiçbir sorun yaşamıyorum hile açıken oluyor

ardakytr

Active Member
RC Point
0
anti vürisleri kapa işlemciyi 4 çekirdek yap oyunadn çık 2 yap tekrar 4e çek oluyor