Wolftu hack hata

İhaan7676

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
hileyi açarken hata alıyorum bilgisiyarı yeniden başlatmama rağmen sorunu bilen var mı acaba ?

tehyuco

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
çözüm : bi̇lgi̇sayarinda anti̇-vi̇rüs programi varsa kaldir bi̇lgi̇sayari tekrar başlat ve sonra vi̇rüs tehdi̇t korumasi yani̇ wi̇ndows'un kendi̇ anti̇ vi̇rüs korumasini da kapat açmayi dene çözüm yolu bu

sende yüklü olan anti̇ vi̇rüs uygulamasinin korumasini kapatman i̇şe yaramiyor si̇lmen gerek deneti̇m masasindan

Moderatör tarafında düzenlendi:

user0101

Banned Member
Konular
22
RC Point
0
4-5 aydır oynuyorumm sorunsuz şekilde mükemel hile bi günceleme gelse çok iyi olcak şu hileye aga

tolgacelik56

Active Member
Konular
2
RC Point
0
Face it gibi ubusoft gibi programları silmelisiniz he bide defender kapatma uygulaması var onu indirmek daha mantıklı

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Aldığınız hatayı ekran görüntüsü ile paylaşır mısınız

yusufhalici2

Member
RC Point
0
bende çalışıyor bu formdan birinden kod almıştım bualbilirsem atıcam ama cmdyi yönetici olarak çalıştırman ge
bende çalışıyor bu formdan birinden kod almıştım bualbilirsem atıcam ama cmdyi yönetici olarak çalıştırman gerekiyor
Bende Hata alıyorum windows 11 hata veriyo çözümünü bulduysan yardım edersen sevinirim teşekürlerBende Hata alıyorum windows 11 hata veriyo çözümünü bulduysan yardım edersen sevinirim teşekürler
Bende Hata alıyorum windows 11 hata veriyo çözümünü bulduysan yardım edersen sevinirim teşekürlerBende Hata alıyorum windows 11 hata veriyo çözümünü bulduysan yardım edersen sevinirim teşekürler