Hile başarılı bir şekilde çalışıyor ama oyun bitişinde girişinde sürekli oyundan atıyor bu sorun çözülürmü
bekleyin düzeltirlerVallahi Abi Kaç Saatir Girmeye Calısıyorum Deeneme Den Bıkmadım Ama nezaman Yorulurum Bilmiyorum Admin Beylere Saygımız Sevgimiz Sonsuz Beklemekten Başka Caremizde Yok Saten
hayir düzeltecek sonraAbiler Düzeldimi Girenler Varsa Alla Aşkına bir cevap versin ben giremiyorum
Tamam dır abi Okeyhayir düzeltecek sonra
beli bir rütbe gelecek o rütbe altindakiler açamiyacakabiler bu 50 yorum olayı ne yoksa aktif olmaz diyorlar nedir bu acaba
Peki abi rütbe nasıl olcak kaç yorum yapmamız lazım bizede ögretirsen sevinirim abibeli bir rütbe gelecek o rütbe altindakiler açamiyacak
Usta bende giremiyorum saygılarHile başarılı bir şekilde çalışıyor ama oyun bitişinde girişinde sürekli oyundan atıyor bu sorun çözülürmü
Bizde Giremiyoruz Ustam be OyunaÖnce o büyük herfi kapat sen oyuna girip oyunuyabiliyorum sonra oyundan atıyor
oyun bitmerden kendin çikarsan oyundan atmiyorPeki abi rütbe nasıl olcak kaç yorum yapmamız lazım bizede ögretirsen sevinirim abi
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
inşalla düzelir amin
Abi nasıl yapacagız onu sölermisin bi anlatsan bizde kullansak hileyi abi teşekür ederimoyun bitmerden kendin çikarsan oyundan atmiyor