Hile başarılı bir şekilde çalışıyor ama oyun bitişinde girişinde sürekli oyundan atıyor bu sorun çözülürmü
onu bilmiyorumAbi nasıl yapacagız onu sölermisin bi anlatsan bizde kullansak hileyi abi teşekür ederim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Abi şimdi bak calıstırıcam Oyunu Acılması beklenıyor Diyor Acıyorum Abi oyuna giriyor ondan sonra Hata kodu geliyor ama onun icerigide boş abi napacam
istagram varmı senin sana hatayı atım göstereyimonu bilmiyorum
valla bilmiyorum gardasımreism aynı sorun bende de var kardeşim düzelecek mi
Sende Aynı Sorunu Yaşıyorsan Bir Bilgi Yazda İçim Rahat lasın gardaşımvalla bilmiyorum gardasım
kral buraya atabilirsin de hatta kodu neistagram varmı senin sana hatayı atım göstereyim
ben giriyorum da oyundan atiyor işte maç 2 3 el ancak atiyorumAbiler Ben Net Diyim Bugun Kimse Giremez Yarına Anca Düzelir Ben Giremiyorum Abi Saglık Olsun Adminlerimin Düzeltmesini Beklicem İyi Forumlar Ben Gidiyorum Alla Emanet Olun Yarın Görüşürüz Arkadaşlar Herkeze Saygılar Sevgiler
bende indirilmiyor vpn ilede denedim inmiyor nasıl inerHile başarılı bir şekilde çalışıyor ama oyun bitişinde girişinde sürekli oyundan atıyor bu sorun çözülürmü
Onun üzerinde çalışılıyormuşoyuna gireken oyundan atıyor sorun var
Virüs programlarını kapatıp denedin mibende indirilmiyor vpn ilede denedim inmiyor nasıl iner