wolftü hiç bir hata vermeden oyundan atma

darksprey45

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
wolftü hiç bir hata vermeden oyunun ortasında oyundan direk atma çözümü bilen var mı?
aniden oyundan atıyor 1-2 dakika oynuyorum oyundan atıyor çözümü denedim bir kaç adet yolu var dediler ama yinede işe yaramıyor oyun içinde arkadaşlara danıştım onlarda da varmış hiç bir şey yok iken odada isen oyunda isen yani atıyor oyunun ortasında sonra şak geri gir deliricem artık

onurorosbu38

Active Member
RC Point
0
wolftü hiç bir hata vermeden oyunun ortasında oyundan direk atma çözümü bilen var mı?
aniden oyundan atıyor 1-2 dakika oynuyorum oyundan atıyor çözümü denedim bir kaç adet yolu var dediler ama yinede işe yaramıyor oyun içinde arkadaşlara danıştım onlarda da varmış hiç bir şey yok iken odada isen oyunda isen yani atıyor oyunun ortasında sonra şak geri gir deliricem artık
kusursuz bişey yok düzgün yap

negan34

Active Member
RC Point
0
aynısı knk bendede
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hilenin özelliklerini oyunda açın, bizde atma sorunu yok ancak hangi özelliklerin attığını belirtirseniz bakarız.
duvardan vurma hemen atıyo knk oyundan
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bende de oluyordu driver ekran kartını falan güncelledim
yav bide kurt taklası tutunması ve ölümsüzluk çalışmıyo bende gerısı çalısıyo sizde de aynımı