Wolftü sikinti

794079ht

Super Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
13
RC Point
0
super member ol vipi kullan sıkıntısız knk

loxveneoix

Boris Brejcha
Super Member
Konular
18
RC Point
0
Bundan 5 6 ay önce hiçbir türlü ban atma yoktu şimdi ne olduysa artık :)

794079ht

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Bundan 5 6 ay önce hiçbir türlü ban atma yoktu şimdi ne olduysa artık :)
oynayanda kalmadı og hıle derken hıle ısıne daha çok onem vermeye basladılar ama mıllet hıleye bıle razıydı atıyordu oynamıyordu og dovmesı oyunun hıleyı parayla satması gıbı bısey oldu og karkterlerınde bıle bısey yok aslında kafaya tek yıyorya eskısı gıbı ekıpmanlı kakter gıbı dovme sıkıntı para ıcın batmamak ıcın ıyıce çöp ettıler oyunu

loxveneoix

Boris Brejcha
Super Member
Konular
18
RC Point
0
oynayanda kalmadı og hıle derken hıle ısıne daha çok onem vermeye basladılar ama mıllet hıleye bıle razıydı atıyordu oynamıyordu og dovmesı oyunun hıleyı parayla satması gıbı bısey oldu og karkterlerınde bıle bısey yok aslında kafaya tek yıyorya eskısı gıbı ekıpmanlı kakter gıbı dovme sıkıntı para ıcın batmamak ıcın ıyıce çöp ettıler oyunu
Evet dostum 2016 2017 den sonra bitti wolftü geçmiş olsun eski haline getirseler 2011 2012 sadece ultimatenin elvericinin olduğu zamanlara belki kitle artış gösterir oda zor

794079ht

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Evet dostum 2016 2017 den sonra bitti wolftü geçmiş olsun eski haline getirseler 2011 2012 sadece ultimatenin elvericinin olduğu zamanlara belki kitle artış gösterir oda zor
aynen aga ozelın ılk cıttı hatta ılk taklalara bıle razıyız be yıne paralı olsun ama parayı veren hıle gıbı olmamalı futbolcu karkterler donemı bıle fena deıl dırılıs karakterıne bıle razı oluruz be og dovme kalksa keske ılla batmamaksa dertlerı eskısı gıbı olsun yıne mılet para basar eskıden ucuza dızodun sımdı zor dızılıor hesap

loxveneoix

Boris Brejcha
Super Member
Konular
18
RC Point
0
aynen aga ozelın ılk cıttı hatta ılk taklalara bıle razıyız be yıne paralı olsun ama parayı veren hıle gıbı olmamalı futbolcu karkterler donemı bıle fena deıl dırılıs karakterıne bıle razı oluruz be og dovme kalksa keske ılla batmamaksa dertlerı eskısı gıbı olsun yıne mılet para basar eskıden ucuza dızodun sımdı zor dızılıor hesap
Dediğim senelerdede og dövmesi vardı fakatt sadece olması gerektiği gibi og lerde vardı şimdi iyice oyunu çocuk oyuncağına çevirdiler

794079ht

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Dediğim senelerdede og dövmesi vardı fakatt sadece olması gerektiği gibi og lerde vardı şimdi iyice oyunu çocuk oyuncağına çevirdiler
ben ılk basladıgımda pedro ve crıstoper vardı oyunda karakter dızen ılahdı sımdı ıyıce paraya ranta dondu tamam para veren dudu calsın esıt olmamalı paraya yazık lakın hıle gıbıde olmamalı ben zaten sadece sekmeme kullancam kafa atma ve dıerlerı kullansam zevk almam uamarım hılenın dıbıne vurmazlarda bellı etmez fıx yemez inşallah

eyupbaran45

Super Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
19
RC Point
0
Aga god mode açıp havadan karadan vurursan banlar tabi

hasantuncer

Ultra Member
Konular
33
RC Point
0
İzlenme sekmeme bide arada kafa açıyorum yıllardır öyle oynuyorum daha ban yemedim