oynayanda kalmadı og hıle derken hıle ısıne daha çok onem vermeye basladılar ama mıllet hıleye bıle razıydı atıyordu oynamıyordu og dovmesı oyunun hıleyı parayla satması gıbı bısey oldu og karkterlerınde bıle bısey yok aslında kafaya tek yıyorya eskısı gıbı ekıpmanlı kakter gıbı dovme sıkıntı para ıcın batmamak ıcın ıyıce çöp ettıler oyunuBundan 5 6 ay önce hiçbir türlü ban atma yoktu şimdi ne olduysa artık![]()
Evet dostum 2016 2017 den sonra bitti wolftü geçmiş olsun eski haline getirseler 2011 2012 sadece ultimatenin elvericinin olduğu zamanlara belki kitle artış gösterir oda zoroynayanda kalmadı og hıle derken hıle ısıne daha çok onem vermeye basladılar ama mıllet hıleye bıle razıydı atıyordu oynamıyordu og dovmesı oyunun hıleyı parayla satması gıbı bısey oldu og karkterlerınde bıle bısey yok aslında kafaya tek yıyorya eskısı gıbı ekıpmanlı kakter gıbı dovme sıkıntı para ıcın batmamak ıcın ıyıce çöp ettıler oyunu
aynen aga ozelın ılk cıttı hatta ılk taklalara bıle razıyız be yıne paralı olsun ama parayı veren hıle gıbı olmamalı futbolcu karkterler donemı bıle fena deıl dırılıs karakterıne bıle razı oluruz be og dovme kalksa keske ılla batmamaksa dertlerı eskısı gıbı olsun yıne mılet para basar eskıden ucuza dızodun sımdı zor dızılıor hesapEvet dostum 2016 2017 den sonra bitti wolftü geçmiş olsun eski haline getirseler 2011 2012 sadece ultimatenin elvericinin olduğu zamanlara belki kitle artış gösterir oda zor
Dediğim senelerdede og dövmesi vardı fakatt sadece olması gerektiği gibi og lerde vardı şimdi iyice oyunu çocuk oyuncağına çevirdileraynen aga ozelın ılk cıttı hatta ılk taklalara bıle razıyız be yıne paralı olsun ama parayı veren hıle gıbı olmamalı futbolcu karkterler donemı bıle fena deıl dırılıs karakterıne bıle razı oluruz be og dovme kalksa keske ılla batmamaksa dertlerı eskısı gıbı olsun yıne mılet para basar eskıden ucuza dızodun sımdı zor dızılıor hesap
ben ılk basladıgımda pedro ve crıstoper vardı oyunda karakter dızen ılahdı sımdı ıyıce paraya ranta dondu tamam para veren dudu calsın esıt olmamalı paraya yazık lakın hıle gıbıde olmamalı ben zaten sadece sekmeme kullancam kafa atma ve dıerlerı kullansam zevk almam uamarım hılenın dıbıne vurmazlarda bellı etmez fıx yemez inşallahDediğim senelerdede og dövmesi vardı fakatt sadece olması gerektiği gibi og lerde vardı şimdi iyice oyunu çocuk oyuncağına çevirdiler