wolftü sunucu ping hatası

MrSwatTimTR

Super Member
Konular
21
RC Point
0
arkadaşlar wolfteamde bütün sunucular 400ms yazıyor ve girdigimde neredeyse hiç bir odaya giremiyorum internet hızından dolayı ama benim internetim 50mbps, ayrıca hata verdikten sonra ve vermeden önce speed test ile kontrol ediyorum internetim her zamanki aynı hızında çıkıyor sorun ne olabilir wolftü vip hack kullanıyorum ama hack ilede alakası yok bence hacksizde ping var
bi bug mudur acaba?

baran_ars

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
knk bende kullanıyom ama hiçbişey olmuyo bı sıkıntı çıkmıştır 1 2 saat girme düzeliyo

Asrcn65

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
Kısa zamanda hemen para kazanayım gibi birşey yok.Yaptığın işte bir altyapın olmalı.Yorumları okudum.Arkadaşlar birçok öneride bulunmuşlar,tavsiye ettikleri şeyler de ya müşterisi az olan,ya da bilgi birikim gerektiren şeyler olduğunu anlamışsındır.Evden para kazanabilmek için bana göre bir programla uğraşman daha iyi olacaktır.Örneğin,autocad çizim başına 1 günlük işe min 100-200 alırsın.Photoshop,bu logo tasarımı yapan arkadaşların kullandığı programları öğren.Çok zor değil orta seviye olsan yine de birşeyler kaparsın.1 ayını alır maximum.Bizim milletimiz gözünde birşeyleri çok çabuk büyütüyor ya da zormuş gibi görüyor genelde,Programlama öğren bu tavsiye sadece bu işten para kazanmak için biraz altyapın olmalı,kendini geliştirmelisin.Kısacası evden internet ortamında(Sanal ortamda) para kazanabilirsin.Lakin ya program öğren,ya da programlama :)Benim nacizane tavsiyem budur.Kolay yoldan para kazanmak diye birşey yok,bir altyapın satabileceğin birşeyin olması lazım.Başarılar.