wolftü Sunucu Sorunu

sinansazren

Active Member
Konular
6
RC Point
0
arakdaşlar realui loader indirdim ve bütün aşamaları yaptım defenderi bile kapattım hileyi kurdum sonra wolf hesabıma girdim bir süre abartmadan oynadım sonrasında bir iki gün geçti sunucudan yasaklı program kullandıgınız için atıldınız dedi bende gittim hileyi aktif ettim diğer hesabımdan girdim iki el sürmeden yasaklı programdan sunucudan atıldınız dedi ve birdaha sunuculara giremiyorum neden olabilr
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

hileyi açarken bypass scan gibi uyarılar yazdı hata verdi sonrasında öyle oyuna girdim ne yapmalıyım ve bu ban kac gun sürer

Frenakstyn

Member
RC Point
0
OYUNA GIRDGINIZDE CAPSLOCK TUSUYLA AKTİF EDİLEN BÖLÜMÜ BAŞKA Bİ TUŞA ATASAYDINIZ YEMEZDINIZ HANGI ÖZELLIKLERI KULLANIDNZ

sinansazren

Active Member
Konular
6
RC Point
0
OYUNA GIRDGINIZDE CAPSLOCK TUSUYLA AKTİF EDİLEN BÖLÜMÜ BAŞKA Bİ TUŞA ATASAYDINIZ YEMEZDINIZ HANGI ÖZELLIKLERI KULLANIDNZ
o tuşu 9 ile ayarladım zaten ama büyük ihtimal utx yi fazla kullandım cunku yeni hesap actıgımda utx e hızlıca vuruyordum yada farklı nedenlerle
Sayın Joygame Destek Ekibi,

Uzun yıllardır aktif olarak kullandığım ve büyük emek verdiğim wolftü hesabıma giriş yaparken "Sunucu Bağlantı Hatası / Ağ Hatası" uyarısı almaktayım. Yaptığım incelemeler sonucunda, hesabıma kısa süreli erişim sağlayan bir cihazdaki güvenlik açığının (zararlı yazılım/virüs), oyun sunucularıyla olan bağlantıyı kestiğini ve hesabımın güvenlik protokolleri gereği bu duruma düştüğünü tespit etmiş bulunmaktayım. yazdım destek olarak

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    346.2 KB · Görüntüleme: 11

Ahmet0707

Member
RC Point
0
KANKA SADECE İZLEME VE KAFAYA TUŞLAMA AC O CAN DOLDURMA TUŞUNU DA SAĞ ASSAĞIDAKİ YON TUŞLARINDAN BİRİNE ATA OK GİBİ OLANLARI KAFAYA TUŞLAMAYI DA CAPS LOOK TUSUNA ATA RAHAT OYNARSIN SUAN SIRALAMA HESABINDA OYNUYORUM BAN YEMEDİM 1 AY ONCE BENDE SENİN GİBİ BAN YEMİSTİM AMA ACILDI OYUNA HİÇ GİRME 1-2 HAFTA SONRA ACILIR

by1ero

Rengoku
Insider
Ayın En Aktifi 🌟
Konular
15
Web sitesi
guns.lol
RC Point
0
alakası yok bu arada

arakdaşlar realui loader indirdim ve bütün aşamaları yaptım defenderi bile kapattım hileyi kurdum sonra wolf hesabıma girdim bir süre abartmadan oynadım sonrasında bir iki gün geçti sunucudan yasaklı program kullandıgınız için atıldınız dedi bende gittim hileyi aktif ettim diğer hesabımdan girdim iki el sürmeden yasaklı programdan sunucudan atıldınız dedi ve birdaha sunuculara giremiyorum neden olabilr

hileyi açarken bypass scan gibi uyarılar yazdı hata verdi sonrasında öyle oyuna girdim ne yapmalıyım ve bu ban kac gun sürer
kalıcı bandır yeni hesap acıp oynarsınız benim önerim hile kullanmayın ama köklemeyinde kullancaksanız

sinansazren

Active Member
Konular
6
RC Point
0
KANKA SADECE İZLEME VE KAFAYA TUŞLAMA AC O CAN DOLDURMA TUŞUNU DA SAĞ ASSAĞIDAKİ YON TUŞLARINDAN BİRİNE ATA OK GİBİ OLANLARI KAFAYA TUŞLAMAYI DA CAPS LOOK TUSUNA ATA RAHAT OYNARSIN SUAN SIRALAMA HESABINDA OYNUYORUM BAN YEMEDİM 1 AY ONCE BENDE SENİN GİBİ BAN YEMİSTİM AMA ACILDI OYUNA HİÇ GİRME 1-2 HAFTA SONRA ACILIR
Kanka zaten 9 ve 8 yaptıktan sonra hile otomatik olarak yapıyor her adama vurduğumda canım yükseliyor büyük ihtimalle utx gibi silahları hızlıca mermi vurduyum için olabilir ama bunu biliyorum ki wolfteama her girdiğimde by-pass erroor seach hatası alıyorum bende bilmiyorum formatlayıp tekrar hileyi kurucam defendedi kapatıp bakalım düzelicekmi ama şuanda ana hesabım naneyi yedi görselden görüyorsunuzdur

sinansazren

Active Member
Konular
6
RC Point
0
alakası yok bu arada

kalıcı bandır yeni hesap acıp oynarsınız benim önerim hile kullanmayın ama köklemeyinde kullancaksanız
Can yükseltme silah özelliklerin tümü aktif ve kurt koşu ve takla kullanıyorum ama kurt özelliklerini aktif etmeyecem zaten kurtla adam vurduğumda canı inmiyor adamın ama eski hileler daha iyiydi cold hack tarzı

bypass errorde ne diyor?
Kanka küçük hata kutucuğu var eroor diyor fail diyor ama hileyi açıp kullanabiliyordum takmıyordum

kaggee6

Member
RC Point
0

win-r basıp çaslıstra girip "winver" yazıp çıkan ekranın, ekran goruntusunun at