wolftü vip hack güncellensin ban yiyoruz :D

Status
Not open for further replies.

FisneSuyuuMC

Super Member
Topics
7
Reaction score
5
RC Point
0
vip hack ile 1 oyun attım 3 gün ban yedim adminler güncellesin veya çalışmıyor diye yazsınlar forumada baktım bir çok kişi yemiş bu arada 3 gün ban yiyenlerde hata oluştu , destek sistemine başvur yazar
edit: çok fazla kişi başka sitenin hilelerini kullanmısındır 3 aydır base tarıyorsundur felan gibi yorumlar yapmış bilgisayarımda sadece bu sitenin hilesi yüklü başka hilem yok ve super member olduktan sonra 1 el attım sadece kafadan vuruş hilesini açıp 13 14 kişi öldürüp 3 gün ban yedim

Last edited:

wolfx56

Super Member
Topics
4
Reaction score
6
RC Point
0
Aynen yaa o sorun baya kötü destek sistemini düzeltebiliyorsun ama bilmeyenler için çok
Post automatically merged by the system:

Aynen yaa o sorun baya kötü destek sistemini düzeltebiliyorsun ama bilmeyenler için çok
zor

dalan903

Super Member
Topics
19
Reaction score
24
RC Point
0
Bnde Ban Yedim 3 günlük Ama Kullanıcı Adının Baş harfini Büyük Yazınca sorun olmuyor
Beyler orneğin K adı: mehmet123 Mehmet123 yapınca giriyor ole de hile kullanırsanız ban yiyorsunuz sonraki harflerden birini büyük yazınca ban gidiyor ama yani baş harfi buyuk yaptın hile ile girdin ban yedin MeHmet yaparak tekrarr girebiliyorsunuz ama güncelleme gelse çok iyi olur
artık o olayda olmuyor buyuk kucuk defalarca yazmama ragmen ilk basta oluyodu giriliyodu suan girilmiyor

Ryuk

𝓗𝓪𝔂𝓪𝓽 𝔂𝓪ş𝓪𝓶𝓪𝔂𝓪 𝓭𝓮ğ𝓮𝓻
Ultra Member
Topics
28
Reaction score
36
RC Point
0
Belli etmeden oynayın dostum göz göre göre hileyim ben diyerek girmeyin oyuna :d

Vampire123

Super Member
Topics
5
Reaction score
7
RC Point
0
Ben wolftü türkiyede ban yedim ama wolftü aeria games diye bir yabancı server var orda belli ederk oynuyorum hatta herkes hile olduğumu biliyo ama hesap ban yemedi

Status
Not open for further replies.