wolftü vip hack güncellensin ban yiyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FisneSuyuuMC

Super Member
Konular
7
RC Point
0
vip hack ile 1 oyun attım 3 gün ban yedim adminler güncellesin veya çalışmıyor diye yazsınlar forumada baktım bir çok kişi yemiş bu arada 3 gün ban yiyenlerde hata oluştu , destek sistemine başvur yazar
edit: çok fazla kişi başka sitenin hilelerini kullanmısındır 3 aydır base tarıyorsundur felan gibi yorumlar yapmış bilgisayarımda sadece bu sitenin hilesi yüklü başka hilem yok ve super member olduktan sonra 1 el attım sadece kafadan vuruş hilesini açıp 13 14 kişi öldürüp 3 gün ban yedim

Son düzenleme:

NerdeYar

Member
RC Point
0
onun çözümü var destek hatası veriyorsa oyuna girerken kullanıcı adınızın bir harhini büyük yapın düzeliyor

wolfx56

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Aynen yaa o sorun baya kötü destek sistemini düzeltebiliyorsun ama bilmeyenler için çok
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Aynen yaa o sorun baya kötü destek sistemini düzeltebiliyorsun ama bilmeyenler için çok
zor

dalan903

Super Member
Konular
19
RC Point
0
Bnde Ban Yedim 3 günlük Ama Kullanıcı Adının Baş harfini Büyük Yazınca sorun olmuyor
Beyler orneğin K adı: mehmet123 Mehmet123 yapınca giriyor ole de hile kullanırsanız ban yiyorsunuz sonraki harflerden birini büyük yazınca ban gidiyor ama yani baş harfi buyuk yaptın hile ile girdin ban yedin MeHmet yaparak tekrarr girebiliyorsunuz ama güncelleme gelse çok iyi olur
artık o olayda olmuyor buyuk kucuk defalarca yazmama ragmen ilk basta oluyodu giriliyodu suan girilmiyor

Ormez

Super Member
Konular
2
RC Point
0
en kısa sürede düzeltirlir adminler şuan başka bir hack ile ilgileniyordur

Ryuk

𝓗𝓪𝔂𝓪𝓽 𝔂𝓪ş𝓪𝓶𝓪𝔂𝓪 𝓭𝓮ğ𝓮𝓻
Ultra Member
Konular
28
RC Point
0
Belli etmeden oynayın dostum göz göre göre hileyim ben diyerek girmeyin oyuna :d

Vampire123

Super Member
Konular
5
RC Point
0
Ben wolftü türkiyede ban yedim ama wolftü aeria games diye bir yabancı server var orda belli ederk oynuyorum hatta herkes hile olduğumu biliyo ama hesap ban yemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...