wolftü vip hack güncellensin ban yiyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FisneSuyuuMC

Super Member
Konular
7
RC Point
0
vip hack ile 1 oyun attım 3 gün ban yedim adminler güncellesin veya çalışmıyor diye yazsınlar forumada baktım bir çok kişi yemiş bu arada 3 gün ban yiyenlerde hata oluştu , destek sistemine başvur yazar
edit: çok fazla kişi başka sitenin hilelerini kullanmısındır 3 aydır base tarıyorsundur felan gibi yorumlar yapmış bilgisayarımda sadece bu sitenin hilesi yüklü başka hilem yok ve super member olduktan sonra 1 el attım sadece kafadan vuruş hilesini açıp 13 14 kişi öldürüp 3 gün ban yedim

Son düzenleme:

x0se

Banned Member
Konular
48
RC Point
0
Ben 1-2 saat aralıksız oynuyorum ben de bir sorun yok, fakat bu sıralar şikayetler arttığından dolayı güncelleme gelme şansı yüksek.

proadamtr123

Super Member
Konular
12
RC Point
0
Aga hile olmamanızın belli olmaması gerek vıpda hile olduğunu belli eden özelliklerden açma diğerlerini aç bleki rapor edilip o yüzden banlanıyorsu n, heatshot,öldüğün yerden doğma,yere inip çıkma gibi.

x0se

Banned Member
Konular
48
RC Point
0
Belli etmeden oynamayı denedin mi?
Ben full rage oynuyorum benlik bi sorun yok.

Neil Degrasse Tyson Whatever GIF

Ahmet Yusuf

Super Member
RC Point
0
kullanıcı adını büyük harflerle yaz girer hata destek verir ama hile acık olursa 20 dk sonra felan olmazsa yemez

aliosmanakso

Super Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
13
Web sitesi
www.instagram.com
RC Point
0
Bnde Ban Yedim 3 günlük Ama Kullanıcı Adının Baş harfini Büyük Yazınca sorun olmuyor
Beyler orneğin K adı: mehmet123 Mehmet123 yapınca giriyor ole de hile kullanırsanız ban yiyorsunuz sonraki harflerden birini büyük yazınca ban gidiyor ama yani baş harfi buyuk yaptın hile ile girdin ban yedin MeHmet yaparak tekrarr girebiliyorsunuz ama güncelleme gelse çok iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...