Wolftü vip rc hack deneyimi (pek iyi gitmedi)

sprosenax

adam ucuyo mınagoym
Super Member
Konular
6
Web sitesi
cu.com.tr
RC Point
0
Eveeet bu konuda wolftü vip versiyonunu anlatacam sizlere... daha confirmed, active yada passive olanlar için iyi olabilir.

edit::: bu aşşadaki şeyler bana geçerli illa size olcak diye bişe yohG :like2:

Şimdi ilk önce artılarından başlim,

-sekmeme yayılmama çalışıyor
-og sahibi olanların içine edilebiliyor
-esp yazı çalışıyor
-ölümsüzlük valla nası becerdilerse çalışıyor sahiden
-semi fire harbi güzel ama çok belli oluyo hile
-herzaman headshot çalışıyo og sahibine iyi geçirebiliyosunuz

artılar yeterince iyi benim için,

eksiler

-chat çalışmıyor ne yazsanızda
-kurt iken vurmanız gram işlemiyo yani kan fışkırmıyo hiç
-aimbot wallaha allaha emanet nereye sıktığı belli değil
-esp nin şu mavilisimi ne bozuk
-dürbün açınca sekmeme allaha emanet oluyo
-yayılmama yeni bir odaya girince gg oluyor
-oyunu oynarken taş gibi siyah ekran yedim, grafik sürücüsü reset yedi ve geride gelmedi komple reset atınca düzeliyo
- 2 de bir oyun beni masaüstüne atıyor sanki windows tuşuna basmışım gibi
-bitane daha siyah ekran var ama buseferde sadece ses çalıyo w ye falan basınca yürümenizi duyoysunuz

eksiler daha fazla ama dert etmeyin siz yinede isterseniz girin

Test edilmiş Windows 10 sürümleri:

1906(Dizüstü), 1603(eski masaüstüm), sonsürüm \21H0/ öle bişeydi işte.. (şimdiki bilgisayarım)

dip not:

eğer güzel adminimiz yada modlarımız bunu görüpte banlamayı düşünürseniz, yapmayın onun yerine bi düzeltmeye bakın hileyi, saygılarla, hile genel olarak bana 7/10. ve uğraşmaya değermi 150 mesaj için dersem eh keyifli bi yarım saat geçirirsiniz sonra eksiler canınızı sıkmaya başlar hele hele o ekran bi anda siyah olup gitmesi sinyalinde giitmesi çoh sıkar canınızı komple reset atana gadar düzelmez. eğer eksilerden biri size olmuyorsa belirtin, öyle yo yo bende olmuyoki çalışıyo yalan söyleme falan şekilde gelmeyin. iyi günler dilerim.

Son düzenleme:

58roket

Super Member
Konular
10
RC Point
0
kardesım pekı sana bırsey sormak siitiyorum 32 bitten acılmıyormu bu wolftm hack ???

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Hilemiz hakkında görüşünüz için teşekkürler. İlk olarak bu görüşünüz için sizi neden banlayalım?. Aimbot için yapabileceğimiz şu anlık bu. Hileyi ekibimiz test ettiğinde herhangi biri siyah/mavi ekran yemedi. Chat çalışıyor ve bunla ilgili bir sorun bulamadık. Hilede otomatik masaüstüne atma durumu bulunmuyor. Yayılma test ettiğimizde bir sorun bulamadık, sadece bazı silahlarda çalışmamakta. Dürbün açılınca herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Kurt bazen vurmama olabiliyor, bu bazı özelliklerinn açılmasından kaynaklanıyor(aimbot v.b). Mavi xray sadece kendini ve düşmanı maviye boyar.

zeisro

Active Member
Konular
2
RC Point
0
henüz deneyemedim ama umarım denicem

sprosenax

adam ucuyo mınagoym
Super Member
Konular
6
Web sitesi
cu.com.tr
RC Point
0
Hilemiz hakkında görüşünüz için teşekkürler. İlk olarak bu görüşünüz için sizi neden banlayalım?. Aimbot için yapabileceğimiz şu anlık bu. Hileyi ekibimiz test ettiğinde herhangi biri siyah/mavi ekran yemedi. Chat çalışıyor ve bunla ilgili bir sorun bulamadık. Hilede otomatik masaüstüne atma durumu bulunmuyor. Yayılma test ettiğimizde bir sorun bulamadık, sadece bazı silahlarda çalışmamakta. Dürbün açılınca herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Kurt bazen vurmama olabiliyor, bu bazı özelliklerinn açılmasından kaynaklanıyor(aimbot v.b). Mavi xray sadece kendini ve düşmanı maviye boyar.
sıkıntı benim bilgisayrımda demekki.. amaa şu siyah ekran vermesi çok gıcık ediyor beni monitörden sinyal gidiyor reset atana kadar gelmiyor o şeyi çözebilsen ok olcakta

akannn123456

Super Member
Konular
5
RC Point
0
Kardeşim Ben Şu Anda kullanamiyorum onu bi alt seviyesini ve memnunum yani bilemedim hem herkesin hile oldumu anlamadi hosuma gitmez yani benim icin artilari daha fazla olur saygilar iyi aksamla😘