eywallahda öle bi yazmışınki sanki linçlermiş gibi-chat çalışmıyor ne yazsanızda ÇALIŞIYOR
-kurt iken vurmanız gram işlemiyo yani kan fışkırmıyo hiç AİMBOT SEKMEME YAYILMAMA AÇIKKEN İŞLEMEZ
-aimbot wallaha allaha emanet nereye sıktığı belli değil ADAMIN ARKASINDAN SIKMAN GEREK VEYA YANINDAN & YAKIN OLMAMAN LAZIM
-esp nin şu mavilisimi ne bozuk BOZUK DEĞİL
-dürbün açınca sekmeme allaha emanet oluyo HATA SADECE SENDE VAR
-yayılmama yeni bir odaya girince gg oluyor HATA SADECE SENDE VAR
-oyunu oynarken taş gibi siyah ekran yedim, grafik sürücüsü reset yedi ve geride gelmedi komple reset atınca düzeliyo
- 2 de bir oyun beni masaüstüne atıyor sanki windows tuşuna basmışım gibi OTOMATİK SERİ ATEŞİ VEYA SERİ ATEŞİ AÇARSAN ATAR.
-bitane daha siyah ekran var ama buseferde sadece ses çalıyo w ye falan basınca yürümenizi duyoysunuz HATA SADECE SENDE VAR
hileye windows 8.1 pro ekleyebilirmisinizHilemiz hakkında görüşünüz için teşekkürler. İlk olarak bu görüşünüz için sizi neden banlayalım?. Aimbot için yapabileceğimiz şu anlık bu. Hileyi ekibimiz test ettiğinde herhangi biri siyah/mavi ekran yemedi. Chat çalışıyor ve bunla ilgili bir sorun bulamadık. Hilede otomatik masaüstüne atma durumu bulunmuyor. Yayılma test ettiğimizde bir sorun bulamadık, sadece bazı silahlarda çalışmamakta. Dürbün açılınca herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Kurt bazen vurmama olabiliyor, bu bazı özelliklerinn açılmasından kaynaklanıyor(aimbot v.b). Mavi xray sadece kendini ve düşmanı maviye boyar.
cansın abim kral abim hoş geldin abimcidden haklısın aimbot lesh gibi
kullanmasam böle bişe yazarmıydım hEhiç kulandınmı peki