samira1 Super Member Katılım 21 Mar 2022 Konular 20 Mesajlar 210 Tepkime puanı 17 Konum Kosova RC Point 0 26 Mar 2022 #1 hilein detayları . özellik ve yöneticiler tarafından gözden geçirilmesi
Çözüm BarBossa 26 Mar 2022 Bir sürü özellik var daha ne istiyorsunuz ki bu kadar sabırsız olmayın zamanla geliştirilecektir bütün üyelere söylüyorum.
Bir sürü özellik var daha ne istiyorsunuz ki bu kadar sabırsız olmayın zamanla geliştirilecektir bütün üyelere söylüyorum.
BarBossa Legend Member Katılım 11 Nis 2020 Konular 67 Mesajlar 1,509 Çözümler 207 Tepkime puanı 2,302 RC Point 0 26 Mar 2022 #2 Bir sürü özellik var daha ne istiyorsunuz ki bu kadar sabırsız olmayın zamanla geliştirilecektir bütün üyelere söylüyorum. Oyla 0 Downvote Çözüm
Bir sürü özellik var daha ne istiyorsunuz ki bu kadar sabırsız olmayın zamanla geliştirilecektir bütün üyelere söylüyorum.
samira1 Super Member Katılım 21 Mar 2022 Konular 20 Mesajlar 210 Tepkime puanı 17 Konum Kosova RC Point 0 26 Mar 2022 #3 BarBossa' Alıntı: Bir sürü özellik var daha ne istiyorsunuz ki bu kadar sabırsız olmayın zamanla geliştirilecektir bütün üyelere söylüyorum. Genişletmek için tıkla ... tesekkürler mesj veriyorum aslında hile temeli güzl ama erişim yok suan msj yetrsiz Oyla 0 Downvote
BarBossa' Alıntı: Bir sürü özellik var daha ne istiyorsunuz ki bu kadar sabırsız olmayın zamanla geliştirilecektir bütün üyelere söylüyorum. Genişletmek için tıkla ... tesekkürler mesj veriyorum aslında hile temeli güzl ama erişim yok suan msj yetrsiz
IICanceII Super Member Katılım 18 Eki 2019 Konular 14 Mesajlar 180 Tepkime puanı 15 RC Point 0 26 Mar 2022 #4 ayn ha zaten god modeyi açsan oynamayı bilmesen bile alırsın Oyla 0 Downvote
samira1 Super Member Katılım 21 Mar 2022 Konular 20 Mesajlar 210 Tepkime puanı 17 Konum Kosova RC Point 0 26 Mar 2022 #5 IICanceII' Alıntı: ayn ha zaten god modeyi açsan oynamayı bilmesen bile alırsın Genişletmek için tıkla ... gerçekten mi o zmn hileyi acmak için sabırsızlanıyorum kardesm Oyla 0 Downvote
IICanceII' Alıntı: ayn ha zaten god modeyi açsan oynamayı bilmesen bile alırsın Genişletmek için tıkla ... gerçekten mi o zmn hileyi acmak için sabırsızlanıyorum kardesm
caner321 ByHenrick Super Member Katılım 24 Ocak 2022 Konular 2 Mesajlar 156 Tepkime puanı 4 RC Point 0 26 Mar 2022 #6 IICanceII' Alıntı: ayn ha zaten god modeyi açsan oynamayı bilmesen bile alırsın Genişletmek için tıkla ... kovusacam. ama elbet bir gun Oyla 0 Downvote
IICanceII' Alıntı: ayn ha zaten god modeyi açsan oynamayı bilmesen bile alırsın Genişletmek için tıkla ... kovusacam. ama elbet bir gun
IICanceII Super Member Katılım 18 Eki 2019 Konular 14 Mesajlar 180 Tepkime puanı 15 RC Point 0 26 Mar 2022 #7 samira1' Alıntı: gerçekten mi o zmn hileyi acmak için sabırsızlanıyorum kardesm Genişletmek için tıkla ... 150 mesaj atınca kullanabilirsin vip hileyi yani 1 2 gününü alır sapm yapmassan ! Oyla 0 Downvote
samira1' Alıntı: gerçekten mi o zmn hileyi acmak için sabırsızlanıyorum kardesm Genişletmek için tıkla ... 150 mesaj atınca kullanabilirsin vip hileyi yani 1 2 gününü alır sapm yapmassan !
TrJwsK Super Member Katılım 26 Mar 2022 Konular 10 Mesajlar 168 Tepkime puanı 13 RC Point 0 26 Mar 2022 #8 Bence sadece hs özeliğini aç hertürlü galıbiyet alırsın ve seni pro oyuncu görünümünü kazandırır tıfılara karşı Oyla 0 Downvote
Bence sadece hs özeliğini aç hertürlü galıbiyet alırsın ve seni pro oyuncu görünümünü kazandırır tıfılara karşı
Y yunus01 Banned Member Katılım 23 Mar 2022 Mesajlar 165 Tepkime puanı 7 Konum istanbul RC Point 0 26 Mar 2022 #9 BarBossa' Alıntı: Bir sürü özellik var daha ne istiyorsunuz ki bu kadar sabırsız olmayın zamanla geliştirilecektir bütün üyelere söylüyorum. Genişletmek için tıkla ... BİŞİ SORUCAM EDİTÖR BEY NEDEN SPPER MEMBER OLMADIM DAHA ? Oyla 0 Downvote
BarBossa' Alıntı: Bir sürü özellik var daha ne istiyorsunuz ki bu kadar sabırsız olmayın zamanla geliştirilecektir bütün üyelere söylüyorum. Genişletmek için tıkla ... BİŞİ SORUCAM EDİTÖR BEY NEDEN SPPER MEMBER OLMADIM DAHA ?
BarBossa Legend Member Katılım 11 Nis 2020 Konular 67 Mesajlar 1,509 Çözümler 207 Tepkime puanı 2,302 RC Point 0 26 Mar 2022 #10 yunus01' Alıntı: BİŞİ SORUCAM EDİTÖR BEY NEDEN SPPER MEMBER OLMADIM DAHA ? Genişletmek için tıkla ... Önce CapsLock kapat rolün gelmiş zaten Oyla 0 Downvote
yunus01' Alıntı: BİŞİ SORUCAM EDİTÖR BEY NEDEN SPPER MEMBER OLMADIM DAHA ? Genişletmek için tıkla ... Önce CapsLock kapat rolün gelmiş zaten