öyle bir şey olacağını sanmıyorum. ancak bilgisayarına gerçekten bir şekilde virüs bulaştıysa ve eriştilerse. önce bilgisayarına kayıtlı tüm şifrelerini değiştir. sonra bilgisayarına format at.
hheepsini ddeenedim bboş olmmuuyo knkaafarklı bir klavye takıp denedin mi onda da aynı sorun var mı ? veyahut başka usb girişine takıp dene.
Admin hile bende çalışmıyor cevap verin artık oyunun giriş ekranı geliyor atıyor sonrasenin boklu pcni napalım hani yüzlerce kişi açıyor kullanıyor bi sende oldu bu dimi
patladım asdoasdoaıodsaıodsadoğlpsadlşksenin boklu pcni napalım hani yüzlerce kişi açıyor kullanıyor bi sende oldu bu dimi
sen nerden bulaştırdın o virüsü yıllardır kullanan kişiler var sorun yaşamıyor senın pc nemi kaldılararkadaşlaarr hhile indirmeyin pc ye arişiyorrlaarr sonraaa bilgilerinizi çaalıyorlar wolftü hilesi indirdim harffler kendi kendine basaıyyor pc yi bozdu sasakın indirmmeeyin !!!!!
internette her siteye girme her dosyayı indirme her exeyi açma yıllardır realitycheats kullanırım ki kullananlarda var böyle bir sorun yaşamadım.valla hle den mı bılmem ama pc kafayı yedı format attım kurulum yaptım sorun sıkıntı yok sonra tekrar hleyı kurdum oyun oynadım felan yıne kendı kendıne kapandı ekran gıt gel yapıyor hıleyuı komple sıldım daha bulaşmam
ADMİN banada el atsana acıyorum aktıflestırıyorum hıleyı defenderı kapattıktan sonra tabi , ama sonra bıp bıp seıs gelıyor oyuna gırıdıgmde ama sayfası yok hılenın neden restart attım 2 3 defa denedım olmadı herzmaankı gıbı gırıyordum helpkimsenin bir şeyini çalmıyoruz. Sizin maymunluiunu YouTube üzerinde rc videolarını içeriklerini çalarak altına virüs yerleştiriyor bunu farkına varamayan biri hesabını da çaldırır bilgisayarını da. Realitycheats ürünlerin orijanli sadece burasıdır , başka yerden indirmeyeniz.