wwolftü h1le

muco64

Ultra Member
İçerik Kaşifi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
öyle bir şey olacağını sanmıyorum. ancak bilgisayarına gerçekten bir şekilde virüs bulaştıysa ve eriştilerse. önce bilgisayarına kayıtlı tüm şifrelerini değiştir. sonra bilgisayarına format at.

Saksaka119

Member
İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
valla hle den mı bılmem ama pc kafayı yedı format attım kurulum yaptım sorun sıkıntı yok sonra tekrar hleyı kurdum oyun oynadım felan yıne kendı kendıne kapandı ekran gıt gel yapıyor hıleyuı komple sıldım daha bulaşmam

mertttoooooo

Member
İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Günlük Ziyaretçi
RC Point
0
beyle rh1le baslatıorum oyuna gırınce bı anda kucuk bır eror yazısı cıkıo oyun kapanmıo h1le kapanıo ndn bılın ulassın

swezzyxd1338

Confirmed Memb.
İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Hileyi kaç yıldır kullanıyorum kesinlikle böyle bir sorun yaşamadım. Hata senden kaynaklı olabilir usb girişinde sıkıntı olabilir rampage klavye falan kullanıyorsan böyle sıkıntılar çıkabiliyor veya usb girişinde sıkıntı vardır sorun senden kaynaklı klavyeni değiştirmeni öneririm :)

deepdarkness

Confirmed Memb.
İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
RC Point
0
arkadaşlaarr hhile indirmeyin pc ye arişiyorrlaarr sonraaa bilgilerinizi çaalıyorlar wolftü hilesi indirdim harffler kendi kendine basaıyyor pc yi bozdu sasakın indirmmeeyin !!!!!
sen nerden bulaştırdın o virüsü yıllardır kullanan kişiler var sorun yaşamıyor senın pc nemi kaldılar

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Trend Creator Konuşkan Gece Kuşu Top Commenter Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Haftanın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Profilini Tamamla Top Sharer Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
181
RC Point
0
valla hle den mı bılmem ama pc kafayı yedı format attım kurulum yaptım sorun sıkıntı yok sonra tekrar hleyı kurdum oyun oynadım felan yıne kendı kendıne kapandı ekran gıt gel yapıyor hıleyuı komple sıldım daha bulaşmam
internette her siteye girme her dosyayı indirme her exeyi açma yıllardır realitycheats kullanırım ki kullananlarda var böyle bir sorun yaşamadım.

umut58

Active Member
İlk Beğeni Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
kimsenin bir şeyini çalmıyoruz. Sizin maymunluiunu YouTube üzerinde rc videolarını içeriklerini çalarak altına virüs yerleştiriyor bunu farkına varamayan biri hesabını da çaldırır bilgisayarını da. Realitycheats ürünlerin orijanli sadece burasıdır , başka yerden indirmeyeniz.
ADMİN banada el atsana acıyorum aktıflestırıyorum hıleyı defenderı kapattıktan sonra tabi , ama sonra bıp bıp seıs gelıyor oyuna gırıdıgmde ama sayfası yok hılenın neden restart attım 2 3 defa denedım olmadı herzmaankı gıbı gırıyordum help