C4RDER Confirmed Memb. Joined May 22, 2021 Topics 11 Messages 51 Reaction score 4 Location Adana RC Point 0 Jun 15, 2021 #1 zulu da eski numaram olan hesabıma şifremi unuttum yapıyorum kod vs gönderilmiyo numara veren site var mı onaylatabileceğim
zulu da eski numaram olan hesabıma şifremi unuttum yapıyorum kod vs gönderilmiyo numara veren site var mı onaylatabileceğim
wariane Ultra Member Joined Feb 3, 2021 Topics 10 Messages 317 Solutions 2 Reaction score 73 RC Point 0 Jun 15, 2021 #2 Kendi Sitesinden Hesabınızla Giriş Yapıp Kaldırabilirsin Şife Değiştir Kısmından Gibi Düşünebilirsin. Upvote 0 Downvote
Kendi Sitesinden Hesabınızla Giriş Yapıp Kaldırabilirsin Şife Değiştir Kısmından Gibi Düşünebilirsin.
Rampax 💥⚡️𝐑𝐀𝐌𝐏𝐀𝐗 𝐀𝐍𝐃𝐄𝐑𝐒𝐎𝐍⚡️💥 Legend Member Joined Oct 15, 2020 Topics 107 Messages 1,021 Solutions 28 Reaction score 3,481 Location Türkiye RC Point 0 Jun 15, 2021 #3 Yeni gelen güncelleme ile hesaplara eklenen telefon numaraları kaldırılmıyor,hesabımı satma kararı almışken böyle birşey gelmeside saçma olmuştu. Upvote 0 Downvote
Yeni gelen güncelleme ile hesaplara eklenen telefon numaraları kaldırılmıyor,hesabımı satma kararı almışken böyle birşey gelmeside saçma olmuştu.