C4RDER Confirmed Memb. Katılım 22 May 2021 Konular 11 Mesajlar 51 Tepkime puanı 4 Konum Adana RC Point 0 15 Haz 2021 #1 zulu da eski numaram olan hesabıma şifremi unuttum yapıyorum kod vs gönderilmiyo numara veren site var mı onaylatabileceğim
zulu da eski numaram olan hesabıma şifremi unuttum yapıyorum kod vs gönderilmiyo numara veren site var mı onaylatabileceğim
wariane Ultra Member Katılım 3 Şub 2021 Konular 10 Mesajlar 317 Çözümler 2 Tepkime puanı 73 RC Point 0 15 Haz 2021 #2 Kendi Sitesinden Hesabınızla Giriş Yapıp Kaldırabilirsin Şife Değiştir Kısmından Gibi Düşünebilirsin. Oyla 0 Downvote
Kendi Sitesinden Hesabınızla Giriş Yapıp Kaldırabilirsin Şife Değiştir Kısmından Gibi Düşünebilirsin.
Rampax 💥⚡️𝐑𝐀𝐌𝐏𝐀𝐗 𝐀𝐍𝐃𝐄𝐑𝐒𝐎𝐍⚡️💥 Legend Member Katılım 15 Eki 2020 Konular 107 Mesajlar 1,021 Çözümler 28 Tepkime puanı 3,481 Konum Türkiye RC Point 0 15 Haz 2021 #3 Yeni gelen güncelleme ile hesaplara eklenen telefon numaraları kaldırılmıyor,hesabımı satma kararı almışken böyle birşey gelmeside saçma olmuştu. Oyla 0 Downvote
Yeni gelen güncelleme ile hesaplara eklenen telefon numaraları kaldırılmıyor,hesabımı satma kararı almışken böyle birşey gelmeside saçma olmuştu.