• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Undetected Wolftü Global VIP Hack - [ESP, AIMBOT, MISC] 2026

Atkr56

Active Member
Sadık Ziyaretçi Kararlı Üye 7 Gün Seri
Reaction score
4
RC Point
0
Onu ben de çözemedim bazı özellikleri kapat aç olarak deniyorum. bazen oyun bitince 1 saniye donup kapanıyor. Bazen odadan atılınca kapanıyor
bazende oyun bittiğinde direk atıyor buna bi çözüm bulunması gerekiyor

Atkr56

Active Member
Reaction score
4
RC Point
0
Medipediform da reklam gözükmüyor tıklayabileceğim herhangi bir reklam yok sayfamı minimum 20 defa yenileyip denedim hiç bir değişkenlik gösterilmedi Lütfen konuyla ilgili destek olun saygılarımla iyi aksamlar dilerim.!

CREAFLEX

Member
Reaction score
1
RC Point
0
Medipediform da reklam gözükmüyor tıklayabileceğim herhangi bir reklam yok sayfamı minimum 20 defa yenileyip denedim hiç bir değişkenlik gösterilmedi Lütfen konuyla ilgili destek olun saygılarımla iyi aksamlar dilerim.!
aynı sorunu ben de yaşıyorum @Osderda adblocker kullanmıyorum

s3Majeste

Member
Reaction score
0
RC Point
0
ben indirdim güvenlik duvarını filan da kaldırdım ama oyun açıldıktan sonra hata veriyor uygulama kapanıyor neden acaba

Atkr56

Active Member
Reaction score
4
RC Point
0
sayfayı yenıleyın oluyor agalar.
reis yorumumu dikkatlice okursan sayfamı minimum 20 defa yenileyip denedim hiç bir değişkenlik gösterilmedi yazdığımı görürsün ve o yorumu gönderdiğim süre zarfından beri deniyorum hiç birşey değişmedi sayfayı yenilediğimizde olmuyor

Atkr56

Active Member
Reaction score
4
RC Point
0
Bakın 2 3 saattir yenileme yapıyorum reklam engelleyen tüm sekmelere uzantıları kontrol ettim engelleyen hiç birşey yok lütfen yardımcı olsun PLS.!!!

1786835794941.png