2026 da Sizce herşey düzelir mi veya dahada mı kötü olur?

wegecan1

Active Member
Evet biraz saçma konu :D Ama bu konuyu da konuşmak istedim sizce 2026 da neler olucak siz neler bekliyorsunuz? Çok merak ettim kaç haftadır aklımdaydı bu soru kime soracağım diye düşünüyordum size denk geldi sizler neler bekliyorsunuz 2026 da
sanmam önceki yıl neyse o dur

berkan01

Super Member
Konular
5
bu ülkeyi atatürk bile düzeltemez bu saatten wsonra aq

bursstx

Active Member
Konular
1
yaşlı amcanın başımıza dert ettiği tek sorun kendisi ekonomisi ve yönetimi değil malesef mültecilerden tut içerideki torpillere kadar bu ülke artık çürüdü geri dönüşü yok millet bile okadar kayıtsızki artık çoğu şeye lisede adalet okudum ve adliyede staj yaptım 1 sene o 1 sene içerisinde istediğim her davaya girmem serbestdi (ağır cezaya bile) ve ağır cezada suçu bariz ortada olan onlarca katil köpek gibi para ödeyip serbest kalıyordu gözlerinle görünce anlıyorsun bazı şeyleri.

thegokem

Viceroy Navy Long
Super Member
Konular
3
yönetim değişmediği sürece yönetilenler hem mağdur kalıcak. devrim ayaklanmadığı sürece halk her zaman karanlığa mahkumdur. 2026 da aynı olucak.)

Forlove19

Super Member
Konular
40
daha da kötüye gidecek büyük ihtimalle.

anomimForumc

Active Member
Evet biraz saçma konu :D Ama bu konuyu da konuşmak istedim sizce 2026 da neler olucak siz neler bekliyorsunuz? Çok merak ettim kaç haftadır aklımdaydı bu soru kime soracağım diye düşünüyordum size denk geldi sizler neler bekliyorsunuz 2026 da
valla benim için düzeldi diyebilirim