Anksiyete bozukluğum var sizce çalışmalıyım

efem8080

Confirmed Memb.
knkm kendi sağlığın her zmn işten önce gelir para insanın elinin kiri bence bırak

ibrahimalkan

Banned Member
Konular
2
çık sen stres yaparsan tbai artar biraz kafa dinle huzur bulkonuşma sesiz kal rahatla yavaş yavaş düzelir çünkü stresyaptuıkça artan bi hastalık allah şifa versin

muco64

Ultra Member
Konular
5
Tavsiyem psikiyatri doktoruna gitmen bunun tedavisinin olduğunu sanıyorum umarım geçer.

İyi Günler Dilerim 👍

mandela32

Active Member
Pskiyatri'den destek almanı öneririm bazı olaylar karşısında yapman gerekenleri veya ilaç sayesinde bunu biraz daha sakinleştirilebilir bir hekime görünmeni tavsiye ederim ihmal etme dostum erken teşhis erken tedavi herzaman iyidir :)

Deathflow Ac

Confirmed Memb.
Konular
2
ne kadar durumun kötü olsa da önceliğin sağlığın olmalı diye düşünüyorum hocam

zalim7070

Confirmed Memb.
Konular
2
Kanka kafanı dağıtacağın ve vakit gecirebilcegin birşeyler bul arkadaşlarınla birseyler planla gez kendini birazdaha iyi hissetmeye baslarsin

Mülayim21

Super Member
Konular
1
kardes zor bir durum allah şifa versin gecmişte bende yasadım insan diyor belki ölecem her an ölme korkusu gibi duygulara kapiliyor insan o yüzden iyi bir doktora görün ilaç tedavisi ile gecer inşallah ama iyileştikten sonrada ilaçları bırak bağımlı kalma ilaçlara

Psyoxs

Hurricane
Ultra Member
Konular
4
Sağlığın için uzun soluklu bir istirahat’e ihtiyacın var bence çok zor durumdw değilsen finansal olarak çalışmamanı ve dinlenmeni öneririm