Babaya nasıl motor aldırılır?

ElDorado

Super Member
Konular
5
Beyler benim Peder Müteahhit ve Kardeşiyle ortak şimdi bize ne alınrısa onlara alınmak zorunda babamın beni sevdiğini düşünmüyorum zaten orası ayrı konu ama ben onunla çalışıyorum para için alçı çekiyorum sııva boya ne varsa yapıyorum ama hiç yaranamıyorum 19 yıllık hayatım boyunca hiç seninle gurur duyuyorum demedi bırakın onu eve almadı dövdü kavgalar oldu işi temizde yapsam kötüde yapsam diyeceği tek şey şu: bi b*ka bi işe yaramıyorsunuz oluyor sarılır öper ama bu o kadar iğrenç geliyor ki bana motor istiyorum küfürler ediyor başından def ediyor araba alcam oğluma diyor gidip bi tane dökük tofaş veya uno alacak sanayiden çıkmayacak ben kafiyim tofaşa unoya ancak o araba bi ben binemicem kendi sürecek amcam kuzenim kardeşim derken ortam malı olacak araba yani anlayacağınız hiç bir işe yaramayacak motor aldırırsam rahatlayacağım tek ben süreceğim ondan sağlam kalacak ancak yok yok diyor ölürsün başıma kalcan diyor bu cok umurunda değil sadece bahane ediyor almamak için ne yapabilirim ben dellenicem sinir küpüyüm

efefurkan

Super Member
Konular
11
Kanka valla çoğu kişinin babasıyla arası kötü bende dahil ben motor aldırdım bir şekil
hatırladığım kadarıyla 9k peder verdi 20k çalışarak kazanmıştım başının etini ye
alacak bir yerden sonra

PEPEJUJULU

Confirmed Memb.
Konular
6
ben babama motor aldırmak için senelerce yalvardım adamın derdi para değil candı.Kaldı ki tüm babaların derdi candır diye düşünüyorum bu motor konusunda.Şahsen tüm ekipmanları alacağıma söz vererek zar zor ikna ettim 250lik almaya.Aldığımızdan beri hiç bir şikayeti olmadı eğer ekipmanlara güvendirirsen sıkıntı olmaz

Ardanujen787

Super Member
Konular
17
Biraz başının etinin yemen lazım ikna etmen lazım kurallara uyacağına ve ekipman takacağına ikna edersen sıkıntı olmaz

Raizenx

Ultra Member
Konular
37
Kişiden kişiye değişir o benim babam yok dedi habersiz aldım eve getirdim ilk başta laf etti ama şuan alıştılar

ByLion

Ultra Member
Konular
89
hiç alma bende istedim bi ara ondan sonra kuzenim motorla kaza yaptı bacağı çok kötü yarılmıştı bende vaz geçtim

yasin112233

Member
şu ekonomik durumda baya zor almak zaten orası ayrı nasıl isteyebilirsinki babandan böyle bişey ama derslerle kandırabilirsin bence

ElDorado

Super Member
Konular
5
Cevap veren herkese çok teşekkürler sağolun vaktinizi ayırdığınız için başının etini uzun zamandır yiyorum ama hala nafile

kr0n0s

Super Member
Konular
8
dostum seninle tamamen aynı durumu yaşıyorum bizim yat kiralama şirketimiz var sezonda gece gündüz 7/24 gemicilik yapıyorum maaş vermiyor bahşiş ler ile geçiniyorum küçüklükten alışkanlık olmuş asla pederden birşey istemem bir şekil biriktirir alırdım motor istedim bahanesi aynı sen kaza yaparsın beceremezsin gibi gibi aslında ona motor konusunda kendimi yüzlerce kez kanıtladım ama anlamıyor sana tavsiyem yeme içme biriktir üstüne bi yakınından borç al karşısına motorla çık ben öyle yapacağım (yaş 17)
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Kişiden kişiye değişir o benim babam yok dedi habersiz aldım eve getirdim ilk başta laf etti ama şuan alıştılar
öyle yapçam bende en doğrusu

wdaliince

Active Member
Babama ben çok ısrar etmemiştim Çalısırak alabilirsin