Beyler benim Peder Müteahhit ve Kardeşiyle ortak şimdi bize ne alınrısa onlara alınmak zorunda babamın beni sevdiğini düşünmüyorum zaten orası ayrı konu ama ben onunla çalışıyorum para için alçı çekiyorum sııva boya ne varsa yapıyorum ama hiç yaranamıyorum 19 yıllık hayatım boyunca hiç seninle gurur duyuyorum demedi bırakın onu eve almadı dövdü kavgalar oldu işi temizde yapsam kötüde yapsam diyeceği tek şey şu: bi b*ka bi işe yaramıyorsunuz oluyor sarılır öper ama bu o kadar iğrenç geliyor ki bana motor istiyorum küfürler ediyor başından def ediyor araba alcam oğluma diyor gidip bi tane dökük tofaş veya uno alacak sanayiden çıkmayacak ben kafiyim tofaşa unoya ancak o araba bi ben binemicem kendi sürecek amcam kuzenim kardeşim derken ortam malı olacak araba yani anlayacağınız hiç bir işe yaramayacak motor aldırırsam rahatlayacağım tek ben süreceğim ondan sağlam kalacak ancak yok yok diyor ölürsün başıma kalcan diyor bu cok umurunda değil sadece bahane ediyor almamak için ne yapabilirim ben dellenicem sinir küpüyüm