Bilgisayardan siteye giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dobbq

Confirmed Memb.
Konular
3
Telefondan siteye rahatlıkla ulaşabiliyorum fakat bilgisayardan siteye girmeye çalıştığımda farklı bir hile sitesine atıyor
yardımcı olursanız sevinirim

dobbq

Confirmed Memb.
Konular
3

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Bilgisayara gel şimdi ordan bilgisayara sağ tık yap sonra da Özellikler de sonrada açılan pencereden en aşağı in windows etkinleştirme kodun var orda o kodu bir kağıda yaz sonra flash la bilgisayara format at bilgisayarın orjinal kalır ama kesinlikle o kodu bir kağıda not al format atmadan önce
hocam ne abartınız her şeye format diyorsunuz arkadaş host yemiş benim dediğim kesin çözüm zaten

İndirdim fakat Windows dosya virüslü diyerek uygulamayı açmıyor Windows defender kapali
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

İstek attım ismim dobbq#9571
Anti virüs falan vardır kapa veya düzgün kapatmamışındır defenderi

BilgiBirikim

Super Member
Konular
23
hocam ne abartınız her şeye format diyorsunuz arkadaş host yemiş benim dediğim kesin çözüm zaten

Sen anlamadın tam olarak konuyu siteye dobbq kardeşim her defasında girdiğinde mh ye yöneltiyor site ve bu sitenin sertifikası geçersiz diye bir yazı geliyor bu kardeşime vpn falan ne denerse denesin olmaz. cmd yle kod yaz sa işe yarayabilir. ama adam akkılı anlıyor olması lazım kod lardan bir de bir sürü kod yazması lazım. bu sitenin sertifikası geçersiz diyor o kardeşimde bu sitenin sertifikasını bul ona ver düzelebilir. bak o şimdi aklıma geldi. ama dobbq nun bilgisayarına virüs bulaşmış kesin yoksa bu sitenin sertifikası geçersiz yazmaz o yüzden sertifkayı alıp ona yolasan o da sertifikayı kursa yine bir sürü sorun var bilgisayarda o virüsü kökünden silmesi lazım yoksa her türlü farklı farklı saçma sapan hatalar alabilir sadece bu site için konuşmuyorum bu konuda.

BilgiBirikim

Super Member
Konular
23

Senin dediğin çözüm de siteye yine giremiyor sadece programı indirmiş oluyor. Bu arada görev yöneticisinden arka plan işlemlerinde antivürüs programı açık dobbq nun ondan kuramıyor programı windows defender dan dolayı kuramamışsa da gerçek zamanlı korumayı kapatmamış demektir. antivürüs programı varsa arka plan işlemlerinde program açık demektir. Senin dediğin hosts çözümü ise tam olarak senin dediğin gibi değil ki şu şekilde gerçek hosts çözümü oluyor:
o an için aklıma gelmemişti bu yöntem işe yarayabilir ama işe yaramıyada bilir. Bana bu yöntem işe yarayacakmış gibi geldi ama bir denesin bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...