Zula bilgisayardan 50 yıl ban yedim nasıl kaldırabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meric11tr

Confirmed Memb.
Konular
6
Nasıl açabilirim?

Ekli dosyalar

• resim_2021-02-21_155559.png
    resim_2021-02-21_155559.png
    166.6 KB · Görüntüleme: 34

Drenated

Legend Member
Konular
454
MAC adres, İşlemci adınızı değiştirirseiz bu ban kalkacaktır.
Yeni hesap oluşturup bu hatayı alıyorsanız dediğim işlemleri yapınız. Eski bir hesabınız veriyorsa bu hatayı yapmayınız.

Meric11tr

Confirmed Memb.
Konular
6
Yeni hesap oluşturup bu hatayı alıyorsanız dediğim işlemleri yapınız. Eski bir hesabınız veriyorsa bu hatayı yapmayınız.
eski bir hesap bu dün gece açtım ve sabah bu hatayı aldım

Meric11tr

Confirmed Memb.
Konular
6
mac adres değiştirdim yeni hesap açtım ama yinede bu hatayı almaya devam ediyorrum

Meric11tr

Confirmed Memb.
Konular
6
kanka sorun tam olarak ne açar mısın biraz ? sanırsam yeni hesap açıyorsun oyuna giriyorsun b22 hatası alıyorsun sonra 50 yıl ban yiyorsun ?
kanka ben hesap açıyorum giriş yap diyorum ve ekrana hemen bu yazı geliyor b22 dün 1 kez yedim bu sabah başka bir hesapta hile açıp ban yedim ve bu yazı çıkıyor her zaman yeni hesap açtım 1 tane daha tekrar bu yazı geldi oyuna giremiyorum

lexovtheunbeaten

Confirmed Memb.
Konular
9
kanka ben hesap açıyorum giriş yap diyorum ve ekrana hemen bu yazı geliyor b22 dün 1 kez yedim bu sabah başka bir hesapta hile açıp ban yedim ve bu yazı çıkıyor her zaman yeni hesap açtım 1 tane daha tekrar bu yazı geldi oyuna giremiyorum
hwid ban yemiş olabilirsin spoofer'a ihtiyacın var forumda spoofer vardı fakat zulu da fix yedi. rc discordunda KeplerB adlı arkadaşımız spoofer satıyor zaten ownerlarımızın kodladığı spoofer. Üzgünüm :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...