Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zula bilgisayardan 50 yıl ban yedim nasıl kaldırabilirim ?
MAC adres, İşlemci adınızı değiştirirseiz bu ban kalkacaktır.
Yeni hesap oluşturup bu hatayı alıyorsanız dediğim işlemleri yapınız. Eski bir hesabınız veriyorsa bu hatayı yapmayınız.
Yeni hesap oluşturup bu hatayı alıyorsanız dediğim işlemleri yapınız. Eski bir hesabınız veriyorsa bu hatayı yapmayınız.
kanka ben hesap açıyorum giriş yap diyorum ve ekrana hemen bu yazı geliyor b22 dün 1 kez yedim bu sabah başka bir hesapta hile açıp ban yedim ve bu yazı çıkıyor her zaman yeni hesap açtım 1 tane daha tekrar bu yazı geldi oyuna giremiyorum
kanka ben hesap açıyorum giriş yap diyorum ve ekrana hemen bu yazı geliyor b22 dün 1 kez yedim bu sabah başka bir hesapta hile açıp ban yedim ve bu yazı çıkıyor her zaman yeni hesap açtım 1 tane daha tekrar bu yazı geldi oyuna giremiyorum
hwid ban yemiş olabilirsin spoofer'a ihtiyacın var forumda spoofer vardı fakat zulu da fix yedi. rc discordunda KeplerB adlı arkadaşımız spoofer satıyor zaten ownerlarımızın kodladığı spoofer. Üzgünüm