bir kızın geçmişi önemli mi? nişan var seneye geçmişi gözümde canlanıyor

mehmetx00048

Active Member
Konular
1
gecmişe takılı kalırsan geleceği göremezsin geçmişte takılı kalıyorsanda sal yaşın genctir ne insanlar cıkar daha karşına

Norah

bang!
Legend Member
Konular
57
okumaya üşeniyorum özet geçsene ya çok uzatmışsın aq

dms781

Active Member
knkm o kızdan olmaz eskiden neyse odur onu deyiştiremesin ancak onu böyle kabulenmen lazım ki için yanmasın öbür türlü hep bi sorun yaşarsınız
maden kaldıramıyosun ayrılmak en iyisi hem senin için hemde onun için

Greenclawz

Confirmed Memb.
Konular
5
80 yıllık ömrün var 40 yılını seninle hiç bir şeyin ilkini yaşamayacak olan bir kadına harcamak ona çalışmak ister misin ciddi soruyorum?

swezzyxd1338

Confirmed Memb.
Konular
5
Kanka bak ben sana şu kadar söyleyeyim eğer kızdan gerçekten şüpheleniyorsan hiç nişan yapma evet çok seviyorsun çok fazla anı kurmuşta olabilirsin o kızla ama geçmişini öğrenmeden veya bilmeden nişan yapma Allah korusun aldatılırsın falan çok kötü birşey cidden o yüzden dikkat ederek hareket et. Bırakma demişssin ama önünde bir sürü kişilerde olucak bilmiyorum artık sen nasıl düşünüyorsan sana karışamam ama yinede çok dikkat etmen lazım.. Düşme Dönüşmeee!

eyups01

Active Member
olmaaaaz knk olmaz bak saygı duyarım ama ilerdi geçmiş alışkanlıkları ön plana atılacak

onurcanmike

Active Member
Düşme kardeş, dönüşme..! Eskiden iki bacak arasıydı ama şimdi zihin temiz olsun yeterli diye düşünüyorum. Geçmiş geçti, gelecekte nasıl olur oda zar atmadan netleşmez. Mesela ruslar evliliğe kadar bozuk ama evlenince eşi ile çocuğuna bağlı oluyor. Denemeden bilemezsin kısacası...
kızlara güven olmaz dayı
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

olmaaaaz knk olmaz bak saygı duyarım ama ilerdi geçmiş alışkanlıkları ön plana atılacak
adam haklı beyler