bir kızın geçmişi önemli mi? nişan var seneye geçmişi gözümde canlanıyor

MURAT1223

Active Member
aga sen sevdıysen gecmısı bosvercen sayet gecmısını hatırlıosan sevmıcen...

emre1020

Masal olurum düşlerine dalarım.
Super Member
Konular
6
önemlidir elbet ama bana sorarsan seni senden öncesi ilgilendirmesin senden sonrası önemli genede geçmişi için uzun uzun konuşun

n1478

Active Member
geçmişi kirli olan birinin geleceğinin temiz olması gerçekten zor hayatında başarılar

BETADTF

Active Member
Anlattıkların aslında birçok kişinin yaşayabileceği bir durum. Onu seviyor olman çok değerli ama sevgi tek başına her şeyi çözmüyor. Eğer geçmişini kabullendiğini düşünmene rağmen hala aklından çıkaramıyorsa, bu senin iç huzurunu bozacak bir mesele olur.. Hele ki bu kişi geçmişinden sürekli bahsediyorsa senin için daha zor olur.
Bir insan değişebilir ama güven duygusu bir kez sarsıldıysa, yeniden inşa etmek zaman alır. Onun gerçekten değiştiğini davranışlarında görüyorsan, o zaman ilişkiyi sürdürmek anlamlı olabilir.
Eğer birbirinizi seviyorsanız ve bu yola adım atmak istiyorsanız yapacağınız en güzel şey o geçmişten o ortamdan o geçmiş kişilerden uzakta hayat kurmak. Başka bir şehirde sıfırdan başlamak daha mantıklı. Geçmişten kişiler veya mekanların karşına çıkması tekrar o geçmişi tetikler diye düşünüyorum.

plojr

Active Member
sıkıntı durum şimdiden rahatsız ediyosa ileride de rahatsız etmeye devam edecektir

polatalem12

Active Member
zor bi durum geçmişi yüzünden ondan uzak duryorum üstelik ingiliz ve cok cabalıyor ama kendime yediremyorum

haluk95

Active Member
Önemli değildir o senin geçmişini önemsiyor mu da