Cr4cked H4ng4r Free Spoofer

Prodadygamers

Super Member
Konular
7
arkadaşlar yabancı bir sitede hangar gamesdeki spooferin crackini buldum ve gerçekten aynısı. virustotal sonucu :

sizce kullanmalı mıyım valorant olanını? güvenmeli miyim.

dosya loader.exe şeklinde başka cfg vs bir şey yok olsaydı içine bakardım yazmanıza gerek yok.
1688403349174.png

Çözüm
Dosyada koruma bulunuyor. Analiz sürecini kısıtlamaktadır. Koruma olduğu için VirüsTotal sonucu bir anlam ifade etmez. Açıp açmamak size kalmış. Gerçekten güvendiğiniz bir kişi/yer ise açabilirsiniz. Ama size tavsiyem açmamanızdır.

Kemlal

Super Member
Konular
5
Kanka bence kullanma çünkü bazı hackerlar oluyo arkadaşımdan biliyorum mesela senin dediğinden gidelim al knk spoofer fln diyo bende kullanıyorum diyo ondan sonra atıyo sana linki indiriyosun senin bütün bilgilerin arkadaşının pc sine gidiyo googleda kaydettiğin şifreler hesapların bilgilerin herşeyin bence indirme.

Prodadygamers

Super Member
Konular
7
Kanka bence kullanma çünkü bazı hackerlar oluyo arkadaşımdan biliyorum mesela senin dediğinden gidelim al knk spoofer fln diyo bende kullanıyorum diyo ondan sonra atıyo sana linki indiriyosun senin bütün bilgilerin arkadaşının pc sine gidiyo googleda kaydettiğin şifreler hesapların bilgilerin herşeyin bence indirme.
kral indirdim kullandım şuanda ban açıldı sorun yok gibi
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

kral indirdim kullandım şuanda ban açıldı sorun yok gibi
sonrasında ücretli virus programıyla tarattım pcyi resetledim falan virüs yok pcde şuan ramleri falan da resetledim

Prodadygamers

Super Member
Konular
7
hocam link atsanız bizde indirsek
hocam bilmiyorum suanlık sorun olmadı lolle valonun resimleri gitti bi ilk başta sonra 200mblik indirme yaptı riot games istemcisi ardından resimler geldi ama zaten bu forumda paylaşılmış önceden onda vt 57/64 gösteriyor bende 19/62 cıkıyor anlamadım delay ban vs. yemez isem belki mod izniyle atabilirim bir rehber tarzı

nashfw

howard roark laughed
Legend Member
Konular
51
kullanma zaten amidewin var asus değilse anakartın çalışır

FWxKOCAKBY

Super Member
Konular
1
Kanka bence kullanma casus yazılım fln olursa içinde çok fena her bilgin çalınır format atman gerekir ama sen bilirsin :)

zGruGz

Super Member
Konular
8
Knk bak şimdi bu tür dosyalar için sanal pc programları var ve bunları indirmek çok basit ilk olarak windows un kendi sitesinden win 10 u insiriyorsun ve wirtualxpoosed adlı programdan kuruyorsun (youtube de videoları var) daha sonrasında bilgisayarla bağlantılarını kesiyorsun virtualxpoosed ın eğer virüs yerse ve çalışmassa sanal pc yi sıfırlayınca sanal pc de çalışmaya dvm ediyor ha baktın çalıştı ve kasma yavaşlama fln olmadı kullanmaya dvm ediyorsun