Prodadygamers
Super Member
- Konular
- 7
kral indirdim kullandım şuanda ban açıldı sorun yok gibiKanka bence kullanma çünkü bazı hackerlar oluyo arkadaşımdan biliyorum mesela senin dediğinden gidelim al knk spoofer fln diyo bende kullanıyorum diyo ondan sonra atıyo sana linki indiriyosun senin bütün bilgilerin arkadaşının pc sine gidiyo googleda kaydettiğin şifreler hesapların bilgilerin herşeyin bence indirme.
sonrasında ücretli virus programıyla tarattım pcyi resetledim falan virüs yok pcde şuan ramleri falan da resetledimkral indirdim kullandım şuanda ban açıldı sorun yok gibi
hocam bilmiyorum suanlık sorun olmadı lolle valonun resimleri gitti bi ilk başta sonra 200mblik indirme yaptı riot games istemcisi ardından resimler geldi ama zaten bu forumda paylaşılmış önceden onda vt 57/64 gösteriyor bende 19/62 cıkıyor anlamadım delay ban vs. yemez isem belki mod izniyle atabilirim bir rehber tarzıhocam link atsanız bizde indirsek
format atmak istemiyorum yakullanma zaten amidewin var asus değilse anakartın çalışır
kanka bilgilerin çalışması cok takmam da mavi ekran falan verirse sıkıtnıKanka bence kullanma casus yazılım fln olursa içinde çok fena her bilgin çalınır format atman gerekir ama sen bilirsin![]()