Cr4cked H4ng4r Free Spoofer

Prodadygamers

Super Member
Konular
7
arkadaşlar yabancı bir sitede hangar gamesdeki spooferin crackini buldum ve gerçekten aynısı. virustotal sonucu :

sizce kullanmalı mıyım valorant olanını? güvenmeli miyim.

dosya loader.exe şeklinde başka cfg vs bir şey yok olsaydı içine bakardım yazmanıza gerek yok.
1688403349174.png

Çözüm
Dosyada koruma bulunuyor. Analiz sürecini kısıtlamaktadır. Koruma olduğu için VirüsTotal sonucu bir anlam ifade etmez. Açıp açmamak size kalmış. Gerçekten güvendiğiniz bir kişi/yer ise açabilirsiniz. Ama size tavsiyem açmamanızdır.

Prodadygamers

Super Member
Konular
7
Knk bak şimdi bu tür dosyalar için sanal pc programları var ve bunları indirmek çok basit ilk olarak windows un kendi sitesinden win 10 u insiriyorsun ve wirtualxpoosed adlı programdan kuruyorsun (youtube de videoları var) daha sonrasında bilgisayarla bağlantılarını kesiyorsun virtualxpoosed ın eğer virüs yerse ve çalışmassa sanal pc yi sıfırlayınca sanal pc de çalışmaya dvm ediyor ha baktın çalıştı ve kasma yavaşlama fln olmadı kullanmaya dvm ediyorsun
direkt hazır windowslu sanal makina yok mu free vds de olur

roxyunutma

Confirmed Memb.
Konular
4
zararlı bir dosya olabilir eğer ki crackli falansa yüksek ihtimal virüs olabilir dikkat et

zGruGz

Super Member
Konular
8
Knk anlattığım yöntem daha sağlık diğerleri ana pc ile bağlantılı çalışıyor

Prodadygamers

Super Member
Konular
7
arkadaşlar konuya güncelleme getireyim 3yıllık 1000tlden fazla para yatırdığım valo hesabı maça girmiş sadksajdklad sonuç olarak kullanmayın tüm şifrelerimi değiştirmek zorundayım

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
Bulduğun siteyi biliyorum, daha önce de gördüm ama hiç kullanmadım. Kullansan da, yüksek ihtimal çalışmaz.