Cr4cked H4ng4r Free Spoofer

Prodadygamers

Super Member
Konular
7
arkadaşlar yabancı bir sitede hangar gamesdeki spooferin crackini buldum ve gerçekten aynısı. virustotal sonucu :

sizce kullanmalı mıyım valorant olanını? güvenmeli miyim.

dosya loader.exe şeklinde başka cfg vs bir şey yok olsaydı içine bakardım yazmanıza gerek yok.
1688403349174.png

Çözüm
Dosyada koruma bulunuyor. Analiz sürecini kısıtlamaktadır. Koruma olduğu için VirüsTotal sonucu bir anlam ifade etmez. Açıp açmamak size kalmış. Gerçekten güvendiğiniz bir kişi/yer ise açabilirsiniz. Ama size tavsiyem açmamanızdır.

Mehm1t12

Super Member
Konular
2
Kanka Bence Hiç Açma Risk almana gerek yok.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

KeyLogger olabilir.

Prodadygamers

Super Member
Konular
7
dostlar arkadaşlar reverse engineeringle kontorl ettiler dosyada sıkıntı yok benden sonra 2 kişinin banı acıldı spoofer varken hile cok egelenceli ban korkusu yok

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
Discord'da da belirttiğim gibi Virtual bir alana dosyayı kurup, bütün kaynakları izle. Geri kalanını Discord'da yardımcı oluyorum ztn.

Cwubs

Active Member
Dosyada koruma bulunuyor. Analiz sürecini kısıtlamaktadır. Koruma olduğu için VirüsTotal sonucu bir anlam ifade etmez. Açıp açmamak size kalmış. Gerçekten güvendiğiniz bir kişi/yer ise açabilirsiniz. Ama size tavsiyem açmamanızdır.
Lütfen yanlış bilgi vermeyin ss de göründüğü üzere(.rar) dosyasını taratmış sanırım daha öğreniyor arkadaşımız ve bunu bir ss ile anlamak mümkün değildir detay kısmını görmeden exede koruma olduğunu söylemenizde trajikomik doğrusu.