Cr4cked H4ng4r Free Spoofer

Prodadygamers

Super Member
Konular
7
arkadaşlar yabancı bir sitede hangar gamesdeki spooferin crackini buldum ve gerçekten aynısı. virustotal sonucu :

sizce kullanmalı mıyım valorant olanını? güvenmeli miyim.

dosya loader.exe şeklinde başka cfg vs bir şey yok olsaydı içine bakardım yazmanıza gerek yok.
1688403349174.png

Çözüm
Dosyada koruma bulunuyor. Analiz sürecini kısıtlamaktadır. Koruma olduğu için VirüsTotal sonucu bir anlam ifade etmez. Açıp açmamak size kalmış. Gerçekten güvendiğiniz bir kişi/yer ise açabilirsiniz. Ama size tavsiyem açmamanızdır.

caneryilmaz3

Confirmed Memb.
Konular
24
önermem bende zamanında buldum başlatın spooferi sonra pcye restart atın diyordu bende o zaman yapmıştım tabi fakat boşa restart attım tüm dosyalar boşuna gitmişti alıcaksan bi yer önere bilirim yasak değilse eğer

ayaz01

卄4匚Ҝ3尺丂
Confirmed Memb.
Konular
15
kral indirdim kullandım şuanda ban açıldı sorun yok gibi
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

sonrasında ücretli virus programıyla tarattım pcyi resetledim falan virüs yok pcde şuan ramleri falan da resetledim

Esonic H61FHL Intel H61 1333MHZ Ddr3 Soket 1155PIN Matx Anakart​

knk banada versen bende yapsam dc bırak ekliyim 152 val var gitmiyor 4 ay beklemek istemiyorum

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Dosyada koruma bulunuyor. Analiz sürecini kısıtlamaktadır. Koruma olduğu için VirüsTotal sonucu bir anlam ifade etmez. Açıp açmamak size kalmış. Gerçekten güvendiğiniz bir kişi/yer ise açabilirsiniz. Ama size tavsiyem açmamanızdır.

Çözüm