Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
knk bende çmıştım seçkinde hiç çaktırmıyordum sadece adamları görüp aim bot oda çaktırmıyordum arkadaşım aç dedi açtım cıvıdım bende arkadaşla 2 saat sonra ban yedik çünkü çok belli etmiştim 200 tl gitmişti ama şı hwıd açabilirse çok güzel olur ama bende kapalı
aga vallaha aimbot da açmıştım zamanımda bazen belli etmiştim nadir ama hiç ban yemedim ezglobadan bile daha güzel hile bu. Alifby1
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
aga keşke realaty cheats valoranta hwid spoofer getirse ne güzel olur banım haylen kalkmadı sisteme yazdım nerdeyse 4 ay oldu 1 ara banım kalktı ve sonra gene ban yedim sistem bana diyorki 3 gün sonra geri dönüş yapacağız ve haylen geri dönüş yapılmadı anlamıyorum bu valorantın sistemini ve hile açmadığım halde ban yedim 1k hesap boşa çöp oldu birdaha para basmıyacam valoya açılırsa banım
knk smoth 1 de oynuom duvardan sıkıom her maç 50 vuruom ban atmıo csgo da 1 kere yemiştim ban dahada hile açmamıştım fakat cs2 güvenliği zayıf olmuş yada bu hile çok iyi ücretsiz olmasına rağmen bayadır ban yemiyorum