Cs2 ban yermiyim?

xxEYmoxxx

Super Member
Konular
48
real uı deki cs2 hilesini 1-2 aydır kullanıyorum ve vac ban yemedim (aimbot açık smooth 10000 esp açık) aimbot biraz sıkıntı ama olsun :D

csg

Confirmed Memb.
aga bende prime hesapda açtım ban yemedim legit oynarsanız yemezsiniz legit aim buldunuzmu efso

Alifby1

Confirmed Memb.
Konular
1
valla ben hala kullaniyorum 2 ay odu 0 sikinti kac kere rep vs dediler wl + aim sikinti olmadi hala
knk bende çmıştım seçkinde hiç çaktırmıyordum sadece adamları görüp aim bot oda çaktırmıyordum arkadaşım aç dedi açtım cıvıdım bende arkadaşla 2 saat sonra ban yedik çünkü çok belli etmiştim 200 tl gitmişti ama şı hwıd açabilirse çok güzel olur ama bende kapalı

csg

Confirmed Memb.
aga vallaha aimbot da açmıştım zamanımda bazen belli etmiştim nadir ama hiç ban yemedim ezglobadan bile daha güzel hile bu. Alifby1
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

aga keşke realaty cheats valoranta hwid spoofer getirse ne güzel olur banım haylen kalkmadı sisteme yazdım nerdeyse 4 ay oldu 1 ara banım kalktı ve sonra gene ban yedim sistem bana diyorki 3 gün sonra geri dönüş yapacağız ve haylen geri dönüş yapılmadı anlamıyorum bu valorantın sistemini ve hile açmadığım halde ban yedim 1k hesap boşa çöp oldu birdaha para basmıyacam valoya açılırsa banım

efecanuzel1

Member
Knk main hesapta ben hile açmıştım hala ban yemedim eminim yemem hem belli etmiyorum ban yemek istemiyorum

Xrean

Confirmed Memb.
Konular
16
knk aimbotta nasıl ban yemedinla
knk smoth 1 de oynuom duvardan sıkıom her maç 50 vuruom ban atmıo csgo da 1 kere yemiştim ban dahada hile açmamıştım fakat cs2 güvenliği zayıf olmuş yada bu hile çok iyi ücretsiz olmasına rağmen bayadır ban yemiyorum